Ως «κυβερνητικό συκοφάντη» χαρακτηρίζει η ΝΔ τον Τζανακόπουλο

Ως «κυβερνητικό συκοφάντη» χαρακτηρίζει η ΝΔ τον Τζανακόπουλο

Με ορολογία που δε συνάδει σε ένα αστικό κόμμα το οποίο μάλιστα ευαγγελίζεται και τον πολιτικό πολιτισμό, απάντησε η ΝΔ στον κυβερνητικό εκπρόσωπο Δημ. Τζανακόπουλο, ο οποίος νωρίτερα είχε σχολιάσει σκωπτικά την κίνηση της κας Γκραμπόφσκι –Μητσοτάκη να στείλει εξώδικα στον ίδιο, τον Ν. Παππά και σε τρεις εκδότες, ανάμεσα στους οποίους και ο Κ. Βαξεβάνης, ενώ είχε επισημάνει ότι ο κ. Μητσοτάκης οφείλει να δώσει εξηγήσεις επί σειράς θεμάτων που αφορούν τον ίδιο και την οικογένειά του.

Στην ανακοίνωσή της, η ΝΔ αποκαλεί «κυβερνητικό συκοφάντη» τον κυβερνητικό εκπρόσωπο και αφήνει να διαφανεί η ανησυχία της για την Προ Ημερησίας Διατάξεως συζήτηση την οποία έχει προαναγγείλει ο Πρωθυπουργός. Η ΝΔ, κατηγόρησε τον Δ. Τζανακόπουλο ότι «επιχειρεί να αποπροσανατολίσει την κοινή γνώμη» απαντώντας έτσι στην υπενθύμιση του κυβερνητικού εκπροσώπου ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης έχει αφήσει αναπάντητα ερωτήματα σε θέματα, τα περισσότερα εκ των οποίων ανέδειξε το Documento, όπως εκείνο των απλήρωτων δανείων του Κήρυκα Χανίων, των σχέσεων του γραμματέα της ΝΔ Λευτέρη Αυγενάκη με ποινικούς, της μη κατάθεσης έως και σήμερα Πόθεν Εσχες από τη σύζυγό του Μαρέβα Γκραμπόφσκι –Μητσοτάκη και εκείνο της offshore που η τελευταία διαθέτει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΝΔ, που συνοδεύεται από την επισήμανση ότι για το θέμα του Πόθεν Έσχες υπάρχει τελεσίδικη απόφαση της Βουλής, έχει ως εξής:

«Είναι προφανής η προσπάθεια του κυβερνητικού συκοφάντη να αποπροσανατολίσει τη συζήτηση από το σκάνδαλο Τσίπρα – Καμμένου. Η Κυβέρνηση, ωστόσο, δεν θα ξεφύγει από τα ερωτήματα που έχουν οι πολίτες: Ποιος έβαλε μεσάζοντα σε μια διακρατική συμφωνία και γιατί χάθηκαν 66 εκ. ευρώ από τις ένοπλες δυνάμεις και τη χώρα;».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter