Γλυκά Νερά: Κινητό και smartwatch «έδειξαν» τον δολοφόνο της Καρολάιν

Γλυκά Νερά: Κινητό και smartwatch «έδειξαν» τον δολοφόνο της Καρολάιν

Μπορεί ο καθ’ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν να προσπάθησε να αποκρύψει την ειδεχθή πράξη του αλλά η τεχνολογία φαίνεται πως έριξε «φως» στην υπόθεση.

Δείτε επίσης: Γυναικοκτονία στα Γλυκά Νερά: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τη δολοφονία της Καρολάιν – Η ομολογία

Τρία ήταν τα στοιχεία που προέκυψαν και έκαναν τους αστυνομικούς να μεταφέρουν άρον άρον τον 32χρονο πιλότο στη ΓΑΔΑ το μεσημέρι.

Το πρώτο ήταν όσα αποκάλυψε η εξέταση του βιομετρικού ρολογιού που φορούσε η άτυχη Καρολάιν. Σύμφωνα με την επεξεργασία το άτυχο κορίτσι φέρεται να ανεβοκατέβαζε παλμούς σε άσχετο χρόνο με τον φερόμενη ως ώρα του βασανισμού της από τους άγνωστους ληστές.

Συγκεκριμένα, κατέγραψε αυξημένους παλμούς και στη συνέχεια καμία ζωτική ένδειξη, αλλά πολύ νωρίτερα από το χρονικό σημείο στο οποίο ο πιλότος είχε τοποθετήσει χρονικά τη δολοφονία της.

Διαβάστε επίσηςΈγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σχεδίαζε να φύγει στο εξωτερικό ο σύζυγος της Καρολάιν

Το δεύτερο στοιχείο ήταν πως η κάρτα μνήμης από κάμερα του σπιτιού φαίνεται να έχει αφαιρεθεί από το καταγραφικό σε χρονική στιγμή που δεν συμπίπτει χρονικά με το έγκλημα.

Τρίτο βασικό στοιχείο ήταν η εφαρμογή Fitness που είχε κατεβάσει ο ίδιος για να μετρά τα βήματα και τις θερμίδες που καίει, η οποία έδειξε ότι τις ώρες που υποτίθεται ότι οι ληστές εισέβαλαν στο σπίτι και αυτός κοιμόταν, ήταν τελικά εν κινήσει.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter