Αδικημένος Λουτσέσκου, έξαλλοι Νεοσμυρνιώτες

Αδικημένος Λουτσέσκου, έξαλλοι Νεοσμυρνιώτες

Μόνιμα αδικημένος νιώθει ο Ράζβάν Λουτσέσκου, ακόμη και όταν ευνοείται και φροντίζει να το δείχνει κάθε φορά που κάνει δηλώσεις.

Έτσι, μετά τη λήξη του αγώνα με τον Πανιώνιο όπου η ομάδα του προκρίθηκε στην επόμενη φάση με πέναλτι-εφεύρεση που δόθηκε στην ομάδα του, ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ, συνέχισε στο ίδιο μοτίβο με τη διαφορά ότι τώρα ξεπέρασε τα όρια λέγοντας χαρακτηριστικά: «Μία ομάδα έπαιξε ποδόσφαιρο, προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και η άλλη ομάδα προσπάθησε να μην παίξει ποδόσφαιρο και ήρθε να μας γα….σει. Ήταν δύο πέναλτι, μια κόκκινη κάρτα για τον αντίπαλο. Υπό κανονικές συνθήκες αυτό το παιχνίδι θα είχε κριθεί στα 90 λεπτά. Τολμάει η αντίπαλη ομάδα μετά το παιχνίδι να κάνει αυτό το σόου, δεν μπορώ να καταλάβω το γιατί, είναι ντροπή αυτό που συνέβη. Δεν αρμόζει στο ποδόσφαιρο, είναι για τσίρκο να έχουν αυτή την συμπεριφορά».

Από πλευράς Πανιωνίου, ο Άκης Μάντζιος δεν πήγε στη συνέντευξη Τύπου και τον Πανιώνιο εκπροσώπησε ο συνεργάτης του, Γιώργος Χωριανόπουλος, που αρκέστηκε να δηλώσει ότι «ένα μεγάλο μπράβο στους ποδοσφαιριστές μας. Κάναμε μια αξιέπαινη προσπάθεια. Θεωρώ πως αξίζαμε την πρόκριση. Στόχος μας πλέον το πρωτάθλημα» και αποχώρησε…

Ο αρχηγός του Πανιωνίου, ο Κόρμπος που παρακίνησε τους συμπαίκτες του να μην ακουμπήσουν την μπάλα στη σέντρα ήταν σε έξαλλη κατάσταση και ξέσπασε στα αποδυτήρια: «Γιατί να παίξουμε; Η μπάλα χτυπάει στο σώμα του Μανθάτη, ο Σκουλάς λέει δεν είναι πέναλτι και μετά αλλάζει την απόφασή του. Γιατί; Εγώ δεν δικαιούμαι τον ίδιο αέρα; Δεν είμαι άνθρωπος; Έχω κι εγώ οικογένεια, παίζω γι’ αυτήν. Βγάζει κάρτα στον Μπανανά και του λέει ότι τη βγάζει γιατί είναι ο μόνος χωρίς κάρτα! Και κάτι άλλο. Να βγουν και να πουν ο Σκουλάς και οι βοηθοί του τι είπαν όταν πέρασα μπροστά τους. Είπαν κάτι που μειώνει όλους τους ποδοσφαιριστές. Περιμένω να βγει ο Σκουλάς και να μιλήσει. Αλλιώς θα το πω εγώ».

Αντίθετα ο σκόρερ των «κυανέρυθρων» Φιορίν Ντουρμισάι δήλωσε: «Είμαι περήφανος για τους συμπαίκτες μου και την προσπάθεια. Το ότι βάλαμε δεύτερο γκολ είναι θέμα του προπονητή που διάβασε καλά το παιχνίδι. Μετά το δεύτερο γκολ πιστέψαμε ότι μπορούμε να προκριθούμε. Κάποιοι δεν ήθελαν να προκριθούμε. Μέσα σε πέντε λεπτά δεχτήκαμε δύο γκολ με ένα πέναλτι που διίστανται οι απόψεις. Βλέπουμε τι γίνεται στο ελληνικό ποδόσφαιρο και κάποιος αρμόδιος πρέπει να επιληφθεί των όσων γίνονται. Από την οπτική γωνία που είμαι δεν μπορώ να δω αν είναι. Μου είπαν τα παιδιά ότι δεν είναι πέναλτι. Θέλω να το δω και στην τηλεόραση»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter