ΑΕΚ: «Να δημοσιοποιηθεί το βίντεο από το αεροδρόμιο, ασκούνται πιέσεις να διαγραφεί το υλικό»

ΑΕΚ: «Να δημοσιοποιηθεί το βίντεο από το αεροδρόμιο, ασκούνται πιέσεις να διαγραφεί το υλικό»

Η ΠΑΕ ΑΕΚ έστειλε επίσημο αίτημα προς τις αρχές του Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» και προς την αρμόδια Εισαγγελία για την δημοσιοποίηση του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του αεροδρομίου κατά την άφιξη των Πολωνών διαιτητών που είχαν οριστεί να σφυρίξουν το παιχνίδι της με τον Αρη. Η Ένωση θέλει να φανεί όλα όσα έκαναν οι Πολωνοί διαιτητές υπό την επήρεια αλκοόλ εναντίον δύο συνταξιδιωτών τους.

Η ΑΕΚ αναφέρει: «Εδώ και λίγη ώρα με επίσημο αίτημα της ΠΑΕ ΑΕΚ τόσο προς τις αρχές του Αεροδρομίου «Ελ. Βενιζέλος» όσο και προς την αρμόδια Εισαγγελία, ζητάμε την προσκόμιση και την δημοσιοποίηση του βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας που ήταν σε λειτουργία το βράδυ του Σαββάτου και φυσικά έχουν πλήρες το οπτικό υλικό από την… δράση των Πολωνών διαιτητών εκεί. Και όσα υπό την επήρεια του αλκοόλ έκαναν εναντίον των δύο συνταξιδιωτών τους.

Πληροφορούμε τον κόσμο της ΑΕΚ και όλη την φίλαθλη κοινή γνώμη, πως είμαστε σε θέση να γνωρίζουμε όχι μόνο πως όλες οι απαντήσεις βρίσκονται σε αυτά τα βίντεο, αλλά και πως ασκούνται βάναυσες πιέσεις για να διαγραφεί αυτό το υλικό και να μην γίνει ποτέ διαθέσιμο. Ο καθένας ας αναλάβει άμεσα τις ευθύνες του!».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter