Αγ. Ανάργυροι: Ο Χρυσοχοΐδης στα μέσα Μαρτίου διαβεβαίωνε για «σημαντική ενίσχυση της αστυνόμευσης» στην περιοχή

Αγ. Ανάργυροι: Ο Χρυσοχοΐδης στα μέσα Μαρτίου διαβεβαίωνε για «σημαντική ενίσχυση της αστυνόμευσης» στην περιοχή

Μόλις στα μέσα Μαρτίου ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης είχε επισκεφτεί το Δήμο Αγίων Αναργύρων-Καματερού, κάνοντας μεταξύ άλλων λόγο για «σημαντική ενίσχυση της αστυνόμευσης» στην περιοχή, θυμίζοντας τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη που λίγες ώρες πριν το φονικό δυστύχημα των Τεμπών επρόκειτο να εγκαινιάσει το κέντρο τηλεδιοίκησης – σηματοδότησης βορείου Ελλάδος ώστε να αποδείξει ότι όλα λειτουργούν ρολόι.

Ωστόσο, όπως και στα Τέμπη έτσι και στους Αγίους Αναργύρους η ίδια η πραγματικότητα απέδειξε ότι με επικοινωνιακά φληναφήματα και ευχολόγια δεν αντιμετωπίζονται τα προβλήματα. Η αποτυχία της ΕΛΑΣ σε άλλη μια γυναικοκτονία, αυτή τη φορά έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων, άνοιξε τον «ασκό του Αιόλου» των καταγγελιών για τις σοβαρές ελλείψεις που αντιμετωπίζει το αστυνομικό τμήμα.

Είναι μία ακόμη απόδειξη του επικοινωνιακού αφηγήματος που έχει στήσει εξ αρχής η κυβέρνηση Μητσοτάκη και σε κάθε ευκαιρία αποδεικνύεται ψεύτικο. Όπως με το δυστύχημα των Τεμπών και την υποτιθέμενη ασφάλεια στο σιδηρόδρομο που έλεγε στη Βουλή μερικά 24ωρα πριν την τραγωδία ο τότε υπουργός Μεταφορών Κώστας Καραμανλής.

Πιο αναλυτικά ήταν 12 Μαρτίου όταν ο Μιχάλης Χρυσοχοΐδης συναντήθηκε στο δημαρχείο Αγίων Αναργύρων με το Δήμαρχο Αγίων Αναργύρων-Καματερού Σταύρο Τσίρμπα. Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση οι δύο πλευρές συζήτησαν μεταξύ άλλων τα θέματα ασφαλείας της πόλης, καθώς και θέματα που αφορούν στις συγκοινωνίες και στις υποδομές.

Κατά τη συνάντηση ο κ. Χρυσοχοΐδης υποστήριξε πως «ήδη τις τελευταίες ημέρες υπάρχει σημαντική ενίσχυση της αστυνόμευσης, η οποία θα συνεχιστεί ακόμη περισσότερο στο άμεσο μέλλον».

Ειδικότερα ο κ. Χρυσοχοΐδης είχε υποστηρίξει ότι :

– «Σε 24ωρη βάση επιχειρούν ομάδες ΟΠΚΕ(Ομάδα Πρόληψης και Καταστολής Εγκλήματος) και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες.

– Έχουν ενταθεί σημαντικά οι περιπολίες των ομάδων ΔΙΑΣ στην περιοχή.

– Ξεκίνησαν για πρώτη φορά στην πόλη μηχανοκίνητες περιπολίες των αστυνομικών ομάδων «ΔΡΑΣΗ».

– Προβλέπεται εντός διμήνου σημαντική ενίσχυση του προσωπικού στα αστυνομικά τμήματα και τμήματα ασφαλείας και στις δύο Δημοτικές Κοινότητες.

– Σε περίπου 1-2 μήνες, σε καθημερινή βάση, θα υπάρχουν αστυνομικές περιπολίες με ηλεκτρικά δίκυκλα μέσα στις γειτονιές, οι οποίες θα επιτηρούν δημόσιους και δημοτικούς χώρους και σχολεία και φυσικά θα συμβάλλουν ενεργά στην ασφάλεια των κατοίκων».

Τελικά ποια ήταν η αλήθεια κ. Χρυσοχοΐδη; Αυτά που είπατε εσείς όταν επισκεφτήκατε την περιοχή ή αυτά που λένε οι αστυνομικοί;

Οι δηλώσεις Χρυσοχοϊδη όπως αποτυπώθηκαν στο σάιτ του Δήμου Αγίων Αναργύρων – Καματερού εδώ

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Μπροστά ακριβώς από τη σκοπιά του Α.Τ. δολοφονήθηκε η 28χρονη (Σκληρές εικόνες)

Σβίγκου για γυναικοκτονία 28χρονης: «Δεν είναι η πρώτη φορά που η αστυνομία αποτυγχάνει να προστατεύσει μια γυναίκα που απειλείται»

ΚΚΕ για τη γυναικοκτονία: Η κυβέρνηση ΝΔ διαφημίζει το panic button και αφήνει τις γυναίκες απροστάτευτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter