Άγιοι Ανάργυροι: Μπροστά ακριβώς από τη σκοπιά του Α.Τ. δολοφονήθηκε η 28χρονη (Σκληρές εικόνες)

Άγιοι Ανάργυροι: Μπροστά ακριβώς από τη σκοπιά του Α.Τ. δολοφονήθηκε η 28χρονη (Σκληρές εικόνες)

Μπροστά ακριβώς από τη σκοπιά του αστυνομικού τμήματος στους Αγίους Αναργύρους μαχαίρωσε και σκότωσε την 28χρονη, ο 39χρονος γυναικοκτόνος, όπως φαίνεται σε βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη στυγερή αυτή πράξη.

Το βίντεο έφερε στο φως το Flash.gr, στο οποίο διαδραματίζονται τα πρώτα λεπτά μετά την στυγερή γυναικοκτονία της άτυχης γυναίκας, η οποία παρότι έσπευσε στο αστυνομικό τμήμα τελικά δολοφονήθηκε έξω από αυτό.

Ακολουθούν σκληρές εικόνες:

Το γεγονός αυτό, εντείνει τα σοβαρά ερωτήματα που προκύπτουν σχετικά με τις ενέργειες των αστυνομικών.

Τα ερωτήματα είναι τα εξής: 

  • Γιατί δεν κάλεσαν οι αξιωματικοί υπηρεσίας την «άμεση δράση» και την άφησαν να βγει έξω από το Α.Τ για να καλέσει μόνη της;
  • Ο σκοπός που υπήρχε στο αστυνομικό τμήμα γιατί δεν περίμενε μαζί με την 28χρονη, αντ΄αυτού παρέμεινε μέσα στο φυλάκιο;

Υπενθυμίζεται ότι έχει διαταχθεί εισαγγελική έρευνα για τη στάση των αστυνομικών του ΑΤ Αγίων Αναργύρων από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών, έπειτα από τη διαβίβαση της δικογραφίας που σχηματίστηκε για τη δολοφονία της 28χρονης από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της το βράδυ της Δευτέρας.

Μέσω της έρευνας θα εξεταστεί εάν οι αστυνομικοί διέπραξαν το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος, με τον Εισαγγελέα να αναμένει το πόρισμα της ΕΔΕ που διατάχθηκε το πρωί της Τρίτης.

Διαβάστε επίσης:

Άγιοι Ανάργυροι: Η κοπέλα φώναξε «κυνηγάει να με σκοτώσει» – Δεν αντέδρασε κανείς, λέει αυτόπτης μάρτυρας

Άγιοι Ανάργυροι: Μιλούσε με την «άμεση δράση» και τη μαχαίρωσε πισώπλατα – Η ΕΔΕ και τα ερωτήματα (Video)

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: Έστησε καρτέρι και τη μαχαίρωσε έξω από το ΑΤ – Είχε ζητήσει περιπολικό η 28χρονη (Video)

Γυναικοκτονία στους Αγίους Αναργύρους: 39χρονος σκότωσε την 28χρονη σύντροφό του έξω από αστυνομικό τμήμα

Άγιοι Ανάργυροι: Βίντεο ντοκουμέντο λίγα λεπτά μετά τη γυναικοκτονία – Η μήνυση το 2020 και η καταγγελία που οδήγησε σε ΕΔΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter