Άγιοι Ανάργυροι: Ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης δεν καταλάβε ποιος μαχαίρωνε ποιον – «Έχω πάθει σοκ! Το ακούω live» (Ηχητικό)

Άγιοι Ανάργυροι: Ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης δεν καταλάβε ποιος μαχαίρωνε ποιον – «Έχω πάθει σοκ! Το ακούω live» (Ηχητικό)

Δεν είχε καταλάβει ποιος είχε μαχαιρώσει ποιον ο τηλεφωνητής της Άμεσης Δράσης το μοιραίο βράδυ της γυναικοκτονίας της Κυριακής.

Σύμφωνα με νέο ηχητικό ντοκουμέντο από τη στιγμή της γυναικοκτονίας της Κυριακής, ακούγεται να μιλάει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης μετά τη δολοφονία της κοπέλας, χωρίς να έχει καταλάβει ακόμα τι έχει συμβεί!

Ενώ η Κυριακή του έλεγε και του ξαναέλεγε ψύχραιμα και ξεκάθαρα ότι την κυνηγάει ο πρώην της για την σκοτώσει, και ενώ άκουσε την κραυγή της την ώρα που την μαχαίρωνε και τον κόσμο που φώναζε «την σκότωσε», ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης πάλι δεν είχε καταλάβει ποιος μαχαίρωσε ποιον!

«Έχω πάθει σοκ. Αν θες έλα να ακούσεις, το ακούω live» ακούγεται να λέει ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης στο νέο ηχητικό ντοκουμέντο του LiveNews. Όλα αυτά, από το τηλέφωνο του θύματος που κατέγραφε ακόμα και μετά το θάνατο της κοπέλας… 

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης, ακούγεται να ρωτάει αν η κοπέλα τον ακούει ακόμα και μετά τη δολοφονία της!

Στη συνέχεια, ακούγεται να περιγράφει σε συναδέλφους του:

«Πήγε ο φίλος της να την προστατεύσει από τον πρώην σύντροφό της κι έφαγε τις μαχαιριές»!

Ο εκφωνητής της Άμεσης Δράσης δηλαδή, ακόμα και μετά τη δολοφονία, νομίζει ότι το θύμα δεν είναι η κοπέλα αλλά… ο φίλος της, που πήγε να την προστατεύσει από τον πρώην της.

Δείτε επίσης: Άγιοι Ανάργυροι: Θρίλερ με τη μεταγωγή του γυναικοκτόνου στον Κορυδαλλό – Γιατί δεν έγινε δεκτός (Video)

Αγιοι Ανάργυροι: Στο Τζάνειο με εντολή εισαγγελέα ο 39χρονος γυναικοκτόνος

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter