Αιματηρό περιστατικό με καταδίωξη στην Κρήτη: Τρεις τραυματίες – Συνελήφθη ο δράστης

Αιματηρό περιστατικό με καταδίωξη στην Κρήτη: Τρεις τραυματίες – Συνελήφθη ο δράστης
Πηγή φωτογραφιών: cretalive.gr

Συναγερμός σήμανε νωρίτερα στο Ηράκλειο της Κρήτης, όταν στη διάρκεια σύλληψης ενός 36χρονου – σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις- εκείνος πυροβόλησε  με αποτέλεσμα να τραυματιστούν τρία άτομα. Το αιματηρό περιστατικό συνέβη σε κεντρικό σημείο του Γαζίου του Δήμου Μαλεβιζίου, λίγο μετά τις τρεις το μεσημέρι της Τρίτης.

Οι τρεις τραυματίες, μεταξύ των οποίων ένας αστυνομικός ένας πολίτης αλλά και ο φερόμενος ως δράστης ο οποίος συνελήφθη, μεταφέρθηκαν στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το διοικητή του ΠΑΓΝΗ Γιώργο Χαλκιαδάκη οι τρεις τραυματίες, βρίσκονται εκτός κινδύνου. Ο αστυνομικός έχει τραυματιστεί στο γόνατο, ο 22χρονος πολίτης στο μηρό και επίσης στο μηρό ο 36χρονος.

Προανάκριση για την υπόθεση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου.

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το cretalive.gr το περιστατικό έγινε στον πλέον κεντρικό δρόμο του Γαζίου, στον οποίο εκείνη την ώρα βρισκόταν πλήθος κόσμου, μεταξύ των οποίων και παιδιά.

Το χρονικό

Tο περιστατικό σημειώθηκε 50 μέτρα από την πλατεία του Γαζίου και όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί παρακολουθούσαν έναν 36χρονο, εις βάρος του οποίου υπήρχαν καταδικαστικές αποφάσεις.

Συγκεκριμένα, το περιστατικό φέρεται να συνέβη όταν, σύμφωνα με τις πηγές που επικαλείται το μέσο, η Ασφάλεια Ηρακλείου με την ΟΠΚΕ, επιχείρησαν να συλλάβουν τον 35χρονο. Καθώς εκείνος δεν σταμάτησε όταν του ζητήθηκε, ενώ ακολούθησε άγρια καταδίωξη. Τότε, ο δράστης άνοιξε πυρ κατά των αστυνομικών, οι οποίοι ανταπέδωσαν.

Η ενημέρωση της αστυνομίας

Στην ενημέρωση της Ελληνικής Αστυνομίας αναφέρεται: «Συνελήφθη 36χρονος ημεδαπός στο Ηράκλειο Κρήτης διότι κατά τη διάρκεια σύλληψής του, καθώς σε βάρος του εκκρεμούν καταδικαστικές αποφάσεις, πυροβόλησε και τραυμάτισε έναν αστυνομικό και έναν πολίτη. Προανάκριση ενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Ηρακλείου».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter