Αιχμές και από τον Πάνο Ρήγα για το ερωτηματολόγιο του isyriza

Αιχμές και από τον Πάνο Ρήγα για το ερωτηματολόγιο του isyriza

Αμέσως μετά και την αντίδραση της Όλγας Γεροβασίλη, που ζήτησε έκτακτη σύγκληση των καθοδηγητικών οργάνων του κόμματος, ο Πάνος Ρήγας, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ, άφησε κι εκείνος σαφείς αιχμές κατά του Στέφανου Κασσελάκη, αναφορικά με το ερωτηματολόγιο στο iSYRIZA. ΣΗμειώνει μάλιστα στην ανάρτησή του στα κοινωνικά δίκτυα ότι είναι «από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ το 1989.»

Διαβάστε επίσης: Όλγα Γεροβασίλη: Ζητά έκτακτη σύγκληση ΠΓ και ΚΕ για το ερωτηματολόγιο στο iSYRIZA

Ακολουθεί η σχετική ανάρτηση του Πάνου Ρήγα:

“Πέντε ημέρες πριν την κορυφαία διαδικασία του 4ου Συνεδρίου του κόμματος μας ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ εμφανίζονται πρωτόγνωρες καταστάσεις και διαδικασίες. Είναι αλήθεια πως μετά την αποχώρηση από την ηγεσία του κόμματος, του Αλέξη Τσίπρα, κάποιοι μη σεβόμενοι δημοκρατικές διαδικασίες αποχώρησαν λοιδωρώντας τον πρόεδρο Στέφανο Κασελάκη. Άλλοι λίγες μέρες πριν το συνέδριο ανοίγουν συζήτηση για συμμαχίες και θέματα στρατηγικής που θα έπρεπε να τεθούν στο συνέδριο.

Ο πρόεδρος θα έπρεπε να διαμορφώσει συνθήκες σύνθεσης και συλλογικής λειτουργίας. Η εμφάνιση ενός ερωτηματολόγιο για ταυτοτικά ζητήματα που αποτελούν θέματα συνεδρίου χωρίς να γνωρίζω ως μέλος της Π.Γ την ανάγκη και σκοπιμότητα, αυτοβούλως από τον πρόεδρο, δεν συμβάλλει στην συλλογική μάχη που έχουμε να δώσουμε.

Ο πρόεδρος οφείλει άμεσα να πάρει πρωτοβουλία για συνεννόηση.

Σήμερα μάλιστα που η πολιτική της ΝΔ καταστρέφει την κοινωνία, που με αυταρχικές μεθόδους αντιμετωπίζει αγρότες και φοιτητές , που παραβιάζει το κράτος δικαίου και το Σύνταγμα.

ΥΓ. Είμαι από τα ιδρυτικά μέλη του ΣΥΝΑΣΠΙΣΜΟΥ το 1989.

Όπως πάντα έτσι και τώρα θα στηρίξω την πορεία του ΣΥΡΙΖΑ και τις αγωνίες των χιλιάδων συντρόφων μακριά από προσωπικές στρατηγικές”.

Διαβάστε επίσης:

Κομπίνα Ανδρουλάκη για ευρωπαϊκά κονδύλια: Το ΠΑΣΟΚ δεν απαντά για την ταμπακιέρα και στοχοποιεί εκ νέου τον Κώστα Βαξεβάνη

Η Μενδώνη, το Βρετανικό Μουσείο και η ιεροσυλία «α λα καρτ»

Ο Κύρτσος σχολιάζει τον Πρετεντέρη για την «πλήρη Δημοκρατία» που έχουμε στην Ελλάδα

Όλγα Γεροβασίλη: Ζητά έκτακτη σύγκληση ΠΓ και ΚΕ για το ερωτηματολόγιο στο iSYRIZA

Αγρότες: Πώς θα γίνει η «απόβαση» των τρακτέρ στην Αθήνα – Το ραντεβού στο Σύνταγμα

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter