Ακούει debate και τρέχει…

Ακούει debate και τρέχει…

Πέσαμε από τα σύννεφα όταν ακούσαμε επισήμως, από τα χείλη του Άκη Σκέρτσου, ότι ο Μητσοτάκης δεν θα συμμετάσχει σε debate μόνο με τον Αλέξη Τσίπρα, αλλά με όλους τους αρχηγούς. Δεν είχε δώσει κανένα δικαίωμα να πιστεύουμε ότι θα λακίσει από μια τέτοια τηλεοπτική «μονομαχία» ένας «Τσόρτσιλ» της πολιτικής, ένα «τσιτάχ του Μαξίμου», ένας «Μωυσής», ένας «σιμουλτανέ», ένας «Φελπς», ένας Ηρακλής».

*** Αλήθεια πίστευε κανείς ότι ο Μητσοτάκης που αποφεύγει τον Τσίπρα σαν το διάολο το «λιβάνι» 7 χρόνια θα έλεγε «ναι» σε μεταξύ τους τηλεοπτική μονομαχία; Θα απαντούσε θετικά στο αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ αυτός που έφυγε τρέχοντας από τη Βουλή για να μην απαντήσει αν παρακολουθούσε τους αρχηγούς του Στρατεύματος και του Κωστή Χατζηδάκη από την ΕΥΠ; Ένας «φίκος» είναι και τίποτα άλλο. Ένας «φίκος» που έτυχε να «φυτρώσει» σε γόνιμη «αυλή». Τουλάχιστον το ξέρει και ο ίδιος και γι’ αυτό επιλέγει να κρύβεται κι ας γίνεται ρεζίλι. Πώς το έλεγε ο Άδωνις; Ρίψασπις.

*** O Κυριάκος Μητσοτάκης δεν πάει σε debate επειδή φοβάται, επειδή δεν μπορεί ν’ απαντήσει σε ερωτήσεις αν δεν τις ξέρει από πριν, επειδή είναι ανίκανος να ηγείται ενός κόμματος. Πόσω μάλλον μίας χώρας;

*** Ούτε απέναντι στη Ράνια Τζίμα δεν μπορεί να σταθεί. Τι άλλο να σκεφτεί κανείς όταν μαθαίνει ότι ενώ είχε συμφωνηθεί να δώσει συνέντευξη στο Mega την Τρίτη 9 Μαΐου, τελικά το Μαξίμου ζήτησε αυτή να πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 12 Μαΐου, στο δελτίο δηλαδή που παρουσιάζει η Κατερίνα Παναγοπούλου; Προς τιμήν του το Mega απάντησε αρνητικά στο αίτημα.

*** Άνοδο της τάξεως του 3,2% σημείωσε η Νέα Δημοκρατία, σύμφωνα με τη χθεσινή δημοσκόπηση της Alco για τον Alpha, σε σχέση με την προηγούμενη, λίγο μετά τα Τέμπη. Λέτε αυτό να οφείλεται στο πασχαλινό ποστ του Κυριάκου μπροστά στο αρνί ή στο ότι επέστρεψε από την Τήνο με το πλοίο της γραμμής, όπως οι κοινοί θνητοί;

*** Ο Κωνσταντίνος Ζούλας έδωσε συνέντευξη και είπε με θράσος ότι δεν του έχει ασκηθεί καμία πίεση από το Μέγαρο Μαξίμου το διάστημα που είναι πρόεδρος της ΕΡΤ. Μα αυτό θα το έκανε ο Μητσοτάκης σε κάποιον που δεν έχει διατελέσει διευθυντής του Γραφείο του και δεν ξέρει τα κόζια, όχι στον Ζούλα. Και στην τελική ό,τι έπρεπε να κοπεί ή να θαφτεί έδινε την εντολή ο ίδιος ο Ζούλας, δεν χρειαζόταν τηλεφώνημα από το Μαξίμου.
Θυμάστε για παράδειγμα τι έλεγε το χαρτί στην αίθουσα συντακτών για το κορονογλέντι στην Ικαρία;

*** Ο Τσίπρας φοράει παπούτσια αξίας 150 ευρώ, αλλά όταν ο Μητσοτάκης φωτογραφίζεται μπροστά σε κηροπήγια αξίας 20.000 ευρώ είναι Τετάρτη.
Γελάνε και οι πέτρες…

https://twitter.com/4everRedskin/status/1650516306616090625

*** Επίσης ταξιδεύει μαζί με άλλους κανονικούς ανθρώπους για να πάει στην Κω, ενώ θα μπορούσε να «νοικιάσει» ελικόπτερο καναλάρχη και να υποσχεθεί δώρα, τύπου «λίστα Πέτσα».

*** Το υπουργείο Πολιτισμού δεν έστειλε στεφάνι στο τελευταίο αντίο στη σπουδαία Μυρσίνη Ζορμπά. Καλύτερα λέω εγώ…

*** Τα μάθατε; Η Εύη Βατίδου αφού πήγε για πρώτη φορά στη λαϊκή αποφάσισε να κατέβει υποψήφια με το κόμμα της Λατινοπούλου. Φανταστείτε μόνο τι μπορεί να συζητούν οι δυο τους. Όχι αλήθεια, κάντε εικόνα…

Η ΝΤΑΜΑ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter