Ακρίτα μετά την παραδοχή Άδωνη για τον τουρισμό: Καμιά λίστα Πέτσα και καμία ζαρντινιέρα στο Σύνταγμα δεν σάς σώζει

Ακρίτα μετά την παραδοχή Άδωνη για τον τουρισμό: Καμιά λίστα Πέτσα και καμία ζαρντινιέρα στο Σύνταγμα δεν σάς σώζει

Καταπέλτης η Έλενα Ακρίτα μετά την παραδοχή του Άδωνη Γεωργιάδη πως έπεσαν έξω και έκαναν λάθος εκτίμηση του ανοίγματος των συνόρων και του τουρισμού…

Σημειώνει καυστικά πως «Τώρα που Θεσσαλονίκη κι Αθήνα γίνονται Μπεργκαμο τώρα θυμήθηκαν τα ανοιχτά σύνορα οι τύποι» για να συμπληρώσει:

«Καμιά λίστα Πέτσα και καμία ζαρντινιέρα στο Σύνταγμα του Μπακογιάννη δεν σάς σώζει. Ο Μεγάλος Περίπατος για σάς μόλις αρχίζει»

Διαβάστε στην ανάρτησή της στο facebook:

«Ο πρώην τηλεπωλητης νανογιλέκων και νυν υπουργός παραδεχεται ότι κακώς λέει ανοίξανε τον τουρισμό. Τόσους μήνες που το γράφουμε, είμαστε εμπαθείς, ψεύτες και κακοί αθρώποι γενικώς. Τώρα που Θεσσαλονίκη κι Αθήνα γίνονται Μπεργκαμο τώρα θυμήθηκαν τα ανοιχτά σύνορα οι τύποι.

Θα κάνουν κι επιλογή στις ΜΕΘ ποιος ζει ποιος πεθαίνει, φύγε ‘συ έλα ‘συ στη ζωη και τον θάνατο. Και θα μάς μιλάει ο Μητσοτάκης για ατομική ευθύνη. Ποιος; Ο Μητσοτάκης. Που δεν ανέλαβε πολιτική ευθύνη ποτέ και για τίποτα.

Καμιά λίστα Πέτσα και καμία ζαρντινιέρα στο Σύνταγμα του Μπακογιάννη δεν σάς σώζει. Ο Μεγάλος Περίπατος για σάς μόλις αρχίζει.»

Διαβάστε επίσης: Χάος στα «πέτσινα» ΜΜΕ: Τηλεφωνήματα από Μαξίμου μετά την παραδοχή Άδωνη για τον τουρισμό που άδειασε τον Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter