Ακροδεξιό «τσίρκο» η Βουλή με ευθύνη Βελόπουλου – Γεωργιάδη: «Ισλαμοποιείτε τη χώρα» – «Πουλάει… δεξιά ο πασόκος»

Ακροδεξιό «τσίρκο» η Βουλή με ευθύνη Βελόπουλου – Γεωργιάδη: «Ισλαμοποιείτε τη χώρα» – «Πουλάει… δεξιά ο πασόκος»

Σκηνικό πολιτικής παρακμής, κατάντιας και εκφυλισμού εκτυλίχθηκε στη Βουλή με τους Κυριάκο Βελόπουλο και Άδωνη Γεωργιάδη να μετατρέπουν την Ολομέλεια σε ακροδεξιά αρένα με ψεκασμένη και ακροδεξιά φρασεολογία καφενείου.

Δείτε επίσης: Ο Μητσοτάκης φοβάται τον Σαμαρά και προειδοποιεί τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας (Video)

Τον χορό των παραληρηματικών τοποθετήσεων άνοιξε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, ο οποίος κατηγόρησε την κυβέρνηση πως οδηγεί στην ισλαμοποίηση της χώρας με την τροπολογία Καιρίδη, ενώ πρόσθεσε πως κανάλι του Πακιστάν προβάλει μηνύματα μαζικής μετανάστευσης στην Ελλάδα.

Επιπλέον, παρομοίασε δηκτικά τον υπουργό Εργασίας με τον Κωστή Χατζηδάκη, συμπληρώνοντας: «Περνάτε δύσκολες στιγμές… Άλλα επιβάλει η συνείδησή σας και άλλα ο Κυριάκος Μητσοτάκης! Σαμαρικός δεν ήσασταν; Τον λατρεύετε τον Σαμαρά, έτσι δεν είναι; Γιατί δεν ζητήσατε και εσείς εξαίρεση;».

«Έλεγχο εσύ ο πασόκος δεν θα μου κάνεις»

Στη συνέχεια τη σκυτάλη της πολιτικού ξεπεσμού πήρε ο κ. Γεωργιάδης, ο οποίος αποκάλεσε τον κ. Βελόπουλο «πασόκο που παριστάνει τον δεξιό για τις ψήφους». «Πουλάει… δεξιά ο πασόκος»

πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πως δεν επιτρέπει να του κάνει ο «πασόκος» έλεγχο.

Σε εκείνο το σημείο η κατάσταση έγινε ακόμα πιο σουρεαλιστική, με τον ο προεδρεύοντα, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, να παρεμβαίνει, σχολιάζοντας πως «δεν είναι ΠΑΣΟΚ όποιος το δηλώνει!».

Σε σχέση με τον ισχυρισμό Βελόπουλου ότι η επίμαχη τροπολογία επικροτεί την παρανομία, ο υπουργός αντέτεινε τα παραδείγματα της νομιμοποίησης αυθαιρέτων και της περαίωσης οφειλών από τη Βουλή, λέγοντας χαρακτηριστικά πως η πηγή της νομιμότητας είναι η ίδια η Βουλή. Ουσιαστικά, με τον τρόπο αυτόν περιέγραψε τη Βουλή ως «πλυντήριο».

Επίσης, για την επιμονή του κ. Βελόπούλου στην ανάγκη να προχωρήσουν οι εξορύξεις, ισχυρίστηκε πως αυτές έχουν διαδικασίες και δεν είναι «είδα μια χοντρή, πατάω ένα κουμπί», ρίχνοντας κι άλλο το επίπεδο.

Όσον αφορά τις αιχμές του κ. Βελόπουλου πως η κυβέρνηση περνά την τροπολογία για να βρεθούν εργατικά χέρια για το project του Ελληνικού για να εξυπηρετηθεί ο κ. Λάτσης, ο υπουργός υποστήριξε πως η κριτική αυτή αρχίζει να είναι παρεξηγήσιμη διότι -όπως περιέγραψε- είναι σαν να ζητάει… κάτι από τον επιχειρηματία ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Διαβάστε επίσης: Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αγάπησε» τους μετανάστες μετά από γερμανικές πιέσεις και ψάχνοντας «φθηνή εργασία»

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Αγάπησε» τους μετανάστες μετά από γερμανικές πιέσεις και ψάχνοντας «φθηνή εργασία»

Γκάζι: Συνελήφθη ένας από τους δράστες της εν ψυχρώ επίθεσης – Θέμα χρόνου ο εντοπισμός του «πιστολέρο»

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει θέσεις και στρατηγική που συμβαδίζουν με την καινοτομία (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter