Αλέξης Τσίπρας: Να δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί για να βάλουμε φραγμό σε μια ασύδοτη Δεξιά

Αλέξης Τσίπρας: Να δώσουμε τη μάχη όλοι μαζί για να βάλουμε φραγμό σε μια ασύδοτη Δεξιά

«Αυτή τη μάχη πρέπει και θα τη δώσουμε όλοι μαζί», υπογραμμίζει μεταξύ άλλων σε ανάρτηση του στα κοινωνικά δίκτυα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Αλέξης Τσίπρας, στο περιθώριο και της δημόσιας στήριξης από τον Γαβριήλ Σακελλαρίδη ενόψει των εθνικών εκλογών της 25ης Ιουνίου.

Αναφερόμενος στο αρνητικό για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης αποτέλεσμα των εκλογών της 21ης Μαΐου, ο Αλέξης Τσίπρας επισημαίνει πως «ο ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ άκουσε με προσοχή το μήνυμα των πολιτών» και ότι «αλλάζει εν κινήσει» και συνεχίζει: «Ξέρω, ότι αυτό δεν αρκεί, για να σβήσει παραλείψεις και αστοχίες του χθες. Είναι όμως μια αρχή, που χρωστάμε πρωτίστως στους πολίτες, που μας εμπιστεύτηκαν όλα αυτά τα χρόνια, τόσο ως κυβέρνηση, όσο και ως αξιωματική αντιπολίτευση».

Ο Αλ. Τσίπρας απευθύνει έκκληση σε «κάθε προοδευτικό πολίτη, παρά τις όποιες διαφωνίες και επιφυλάξεις, την Κυριακή να συμβάλει με τη ψήφο του στη προσπάθειά μας να βάλουμε φραγμό σε μια ασύδοτη Δεξιά διακυβέρνηση».

«Με πυξίδα τις αρχές και τις αξίες μας, με αιχμή του δόρατος το πρόγραμμά μας και με κινητήριο δύναμη την κριτική, αλλά και την εμπιστοσύνη σας, την Κυριακή ανατρέπουμε το δυσμενή συσχετισμό των προηγούμενων εκλογών και βάζουμε τα θεμέλια για την ισχυρή Προοδευτική εναλλακτική, που έχει ανάγκη ο τόπος», καταλήγει στην ανάρτησή του ο κ. Τσίπρας.

Διαβάστε επίσης:

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Θα ψηφίσω και θα στηρίξω τον ΣΥΡΙΖΑ στις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter