Αλιάκμονας: «Αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι» υποστηρίζει η 29χρονη μητέρα του βρέφους (Video)

Αλιάκμονας: «Αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε στο ποτάμι» υποστηρίζει η 29χρονη μητέρα του βρέφους (Video)

Σοκ έχει προκαλέσει σε όλη την Ελλάδα η τραγική υπόθεση με το νεκρό βρέφος στον ποταμό Αλιάκμονα. Η 29χρονη μητέρα του παιδιού, η οποία πρόκειται να απολογηθεί την Τετάρτη,  και κατηγορείται για την ανθρωποκτονία του μόλις 11 μηνών βρέφους της, μίλησε στο Mega και ανέφερε: «Με κατηγορούν για πράγματα τα οποία δεν έχω κάνει. Λένε ότι εγώ σκότωσα το μωρό. Ότι είχα ψυχολογικά προβλήματα και ότι το πέταξα στο ποτάμι. Την αγαπούσα την κόρη μου πάρα πολύ».

Αλιάκμονας: Συγκλονιστικές πτυχές της τραγωδίας με το νεκρό βρέφος – Τι λέει ο συνήγορος της κατηγορούμενης

Όπως ισχυρίστηκε στη συνέχεια, «Η αλήθεια είναι ότι η μικρή μπουσούλησε και έπεσε στο ποτάμι. Πήγαμε βόλτα στο ποτάμι, είχε ωραία μέρα και την πήγα βόλτα. Και την άφησα κάτω για λίγο. Την είχα στα πόδια μου, μετά την άφησα κάτω και πήρα το κινητό και αφαιρέθηκα και η μικρή έπεσε μέσα στο ποτάμι. Αυτό».

Καταλήγοντας, είπε πως «Μετά δε… δεν μπορούσα να τη βγάλω από μέσα. Ναι, δεν μπορούσα να πέσω στο νερό να την βγάλω».

 

Υπενθυμίζεται ότι ο εισαγγελέας έχει ασκήσει ποινική δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, ωστόσο, η ίδια επιμένει πως δεν έχει σκοτώσει το μωράκι -που βρέθηκε νεκρό στο φράγμα του Αλιάκμονα, ενώ την ίδια ώρα οι δικηγόροι της αναμένεται να ζητήσουν ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη.

Διαβάστε επίσης: Αλιάκμονας: «Δεν σκότωσα το παιδί μου», λέει η μητέρα του βρέφους

«Δεν έχει αντιληφθεί το αποτέλεσμα του συμβάντος»

«Δεν έχει αντιληφθεί το αποτέλεσμα του συμβάντος» τόνισε σε δήλωσή του στο documentonews.gr τη Δευτέρα ο δικηγόρος, Αντώνιος Μπιδέρης, συνήγορος υπεράσπισης της 29χρονης μητέρας στη Βέροια.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο δικηγόρος Αντώνιος Μπιδέρης, «η κατηγορούμενη αρνείται την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση που της έχει ασκηθεί», ενώ όπως επισημαίνει «δεν έχει αντιληφθεί ακόμη το αποτέλεσμα του συμβάντος».

Η μητέρα οδηγήθηκε ενώπιον του εισαγγελέα και της ανακρίτριας, ωστόσο πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Τετάρτη 4 Ιανουαρίου.

«Πήραμε προθεσμία 48 ωρών από την ανακρίτρια προκειμένου να απολογηθεί» υπογραμμίζει στο documentonews.gr ο Αντώνιος Μπιδέρης.

Η 29χρονη κατά τη μεταφορά της φέρεται να ισχυρίστηκε έξω από το γραφείο της ανακρίτριας ότι δεν σκότωσε η ίδια το παιδί και ότι δεν «ξέρει τι έγινε».

Διαβάστε επίσης: Αλιάκμονας: Ασφυκτικό θάνατο στο νερό «έδειξε» η νεκροψία στο βρέφος

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter