Δίκη Άλκη Καμπανού: Ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος – «Εγώ τον μαχαίρωσα»

Δίκη Άλκη Καμπανού: Ομολόγησε ο δεύτερος κατηγορούμενος – «Εγώ τον μαχαίρωσα»

Ο δεύτερος κατηγορούμενος για τη δολοφονία του Άλκη Καμπανού ομολόγησε το πρωί της Πέμπτης στο Μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Θεσσαλονίκης ότι εκείνος προκάλεσε το θανάσιμο χτύπημα στη μηριαία αρτηρία του 19χρονου τα ξημερώματα της 1ης Φεβρουαρίου του 2022 στην περιοχή του Χαριλάου στη Θεσσαλονίκη.

«Εγώ είμαι αυτός που χτύπησα τον Άλκη στο πόδι. Μακάρι να ήμουν εγώ στην θέση του και να μην βρίσκεται εκεί που είναι. Θέλω οι γονείς να γνωρίζουν την αλήθεια. Έχω παραδεχτεί από την αρχή την συμμετοχή μου στην επίθεση, μέσα από την φυλακή συνειδητοποίησα το κακό που προξένησα σε όλο το συμβάν.

Θέλω να ζητήσω συγγνώμη από τους γονείς και την αδελφή του Άλκη. Δεν ξέρω πως το έχω αντιμετωπίσει τόσο καιρό. Μακάρι να είχα πάρει εγώ την θέση του», υποστήριξε στην απολογία του ο δεύτερος κατηγορούμενος.

«Σε συζήτηση με τους δικηγόρους και τον ιατροδικαστή – τεχνικό σύμβουλό μού είπαν ότι ταιριάζει αυτό το χτύπημα στο μαχαίρι», συμπλήρωσε ο 21χρονος.

Ο 21χρονος ήταν ο πρώτος εκ των κατηγορουμένων που ομολογεί ότι χτύπησε τον Άλκη Καμπανό. Μέχρι σήμερα, όλοι οι κατηγορούμενοι επέμειναν ότι δεν ήρθαν σε σωματική επαφή μαζί του κατά τη φονική επίθεση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter