Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Ποια θα είναι η δυσκολότερη ημέρα (Video)

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Έρχονται βροχές και καταιγίδες – Ποια θα είναι η δυσκολότερη ημέρα (Video)

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού καθώς κάνουν ξανά την εμφάνισή τους βροχές και καταιγίδες. Σύμφωνα με την πρόγνωση του μετεωρολόγου, Κλέαρχου Μαρουσάκη, στη βορειοδυτική Ελλάδα θα πέσει ο μεγαλύτερος όγκος νερού και κοντά στα σύνορα με την Αλβανία θα είναι πιο έντονα τα φαινόμενα τις επόμενες ώρες.

Στη σημερινή ημέρα, όπως είπε οι βοριάδες θα ενισχυθούν και θα φτάσουν τα 7-8 μποφόρ.

Συγκεκριμένα, στην Αττική δεν προβλέπεται κάτι αξιόλογο, οι άνεμοι θα ενισχυθούν προς το απόγευμα και ο υδράργυρος θα φτάσει μέχρι τους 27 βαθμούς Κελσίου, αργά το μεσημέρι.

Την ίδια ώρα, στη Θεσσαλονίκη αναμένονται πρόσκαιρες βροχές ενώ ο βαρδάρης φέρνει ανέμους έως και 7 μποφόρ ενώ η θερμοκρασία θα φτάσει τους 24-25 βαθμούς.

Στο μεταξύ, η αυριανή ημέρα προβλέπεται πιο δύσκολη. Όπως είπε, στη δυτική Θεσσαλία, την Ήπειρο, το βόρειο και κεντρικό Ιόνιο, την κεντρική Μακεδονία, θα έχουμε ισχυρές βροχές και καταιγίδες και ενδέχεται να έχουμε μέχρι και πλημμυρικά επεισόδια.

Όπως είπε, από την Τετάρτη, αυτό το κύμα θα κινηθεί πιο νότια – νοτιοανατολικά και θα περάσει από τις περισσότερες περιοχές με πιο ήπιες εντάσεις ενώ από την Πέμπτη ο καιρός φτιάχνει και πάλι.

Και το ερχόμενο Σαββατοκύριακο προβλέπεται να είναι θερμό, σε ανοιξιάτικα επίπεδα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter