Aμηχανία Μαρινάκη για Κυριαζίδη – Κάλυψε και την Μελέτη για το «ξέπλυμα» Κασιδιάρη

Aμηχανία Μαρινάκη για Κυριαζίδη – Κάλυψε και την Μελέτη για το «ξέπλυμα» Κασιδιάρη

Σε αμηχανία βρέθηκε ο Παύλος Μαρινάκης, όταν σε συνέντευξή του στο Open, ρωτήθηκε για την κάλυψη του Δημήτρη Κυριαζίδη, ο οποίος έκανε ομοφοβικές δηλώσεις για τον Στέφανο Κασσελάκη, αλλά και για την Ελεονώρα Μελέτη, που σε εκπομπή της εκθείαζε τον Ηλία Κασιδιάρη.

Σε ερώτηση για τη μη διαγραφή του κ. Κυριαζίδη από τη γαλάζια παράταξη, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος ανέφερε ότι «ο κ. Κυριαζίδης αποκατέστησε αυτό που είπε άμεσα. Δήλωσε σεβασμό προς τον κ. Κασσελάκη, ο οποίος είναι αυτονόητος από όλη την κυβέρνηση και αλίμονο εάν υιοθετούμε τέτοιες λογικές».

Μάλιστα, αντί ο κ. Μαρινάκης να απαντήσει επί της ουσίας, επιτέθηκε στον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αναφέροντας ότι «πόσο υποκριτικό είναι να ζητάει την οποιαδήποτε διαγραφή, του οποιουδήποτε βουλευτή, ο οποίος μάλιστα ανασκεύασε άμεσα, όταν κρατάει στα ψηφοδέλτιά του έναν αμετάκλητα καταδικασμένο. Έχει στη πρώτη γραμμή έναν άνθρωπο, ο οποίος δημοσίευσε φωτογραφίες, εν είδει προγραφών με απειλητικό και βίαιο λόγο. Τα δύο μέτρα και δύο σταθμά είναι μία προκλητική τακτική».

Δεν «αμφισβητείται η δημοκρατική ευαισθησία της κ. Μελέτη»

Στην ερώτηση για το ξέπλυμα του Ηλία Κασιδιάρη από την Ελεονώρα Μελέτη ο Παύλος Μαρινάκης ανέφερε ότι «αυτό είναι κάτι πολύ παλιό. Είναι προφανής η στάση της Νέας Δημοκρατία απέναντι στη Χρυσή Αυγή και τον Κασιδιάρη και σε κάθε εγκληματικό στοιχείο. Η κ. Μελέτη έχει μία μακρά πορεία. Δεν αμφισβητείται η δημοκρατική της ευαισθησία, ούτε κανείς την κατηγόρησε ότι εκπροσωπεί οποιονδήποτε άλλο χώρο. Έκανε τη δουλειά της με τον καλύτερο τρόπο. Από εκεί και πέρα στο πλαίσιο μίας πολυετούς πορείας, μπορεί να είχαν προβληθεί και θέματα που σήμερα που αυτοί που τα προέβαλαν, δεν θα το προέβαλαν ποτέ».

Διαβάστε επίσης:

Τι απαντά ο Άδωνης Γεωργιάδης στο viral βίντεο του Καλλιάνου για τον πατέρα του

Προσήχθη και κρατείται με εντολή Τασούλα ο Φλώρος για τις μπουνιές στη Βουλή

Κασσελάκης: «Δεν θα αφήσουμε την Υγεία να είναι παρακλάδι του καπιταλισμού – Προτεραιότητα το κοινωνικό κράτος»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter