Αμπατζίδη: Με συμβολική μπλούζα στην Βουλή για την αστυνομική βία

Αμπατζίδη: Με συμβολική μπλούζα στην Βουλή για την αστυνομική βία

Την απρόκλητη αστυνομική βία που υπέστη κατήγγειλε η βουλευτής του ΜέΡα25 Μαρία Απατζίδη, με μια συμβολική κίνηση στην Βουλή, αφήνοντας αιχμές για την στάση και την αφωνία που επιδεικνύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Η μπλούζα της Μαρίας Απατζίδη έγραφε «Όταν δεν πίπτει ανάπτυξη πίπτει ΞΥΛΟ. ΝΔ Ναι Δέρνουμε!».

Υπενθυμίζεται ότι επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ δέχθηκαν οι βουλευτές του ΜέΡα25 Κρίτων Αρσένης και Μαρία Απατζίδη κατά τη διάρκεια της πορείας για τον θάνατο του νεαρού Ρομά από πυρά αστυνομικών.

Η Μαρία Απατζίδη, είχε αναφέρει στο documentonews.gr  ότι δέχθηκε αγκωνιά στο μάτι από μέλος διμοιρίας των ΜΑΤ ενώ στη συνέχεια αυτός και άλλοι τρεις από την διμοιρία την έσπρωχναν με τις ασπίδες τους. Δηλώνοντας ότι είναι βουλευτής σταμάτησαν την επίθεση και ευθύς αμέσως εξαπολύθηκε επίθεση με χημικά προς όλο το μπλοκ. «Αν δεν ήμουν βουλευτής τι άλλο θα μου κάνανε; Δηλαδή αυθαίρετα και χωρίς λόγο χτυπάνε τον οποιοδήποτε που απλά διαδηλώνει ειρηνικά, χωρίς να προκαλέσει σε καμία περίπτωση» δηλώνει με νόημα η ίδια.

Στο πλευρό της στάθηκε και ο συνάδελφός της Κλέων Γρηγοριάδης όπου και ο ίδιος κατηγόρησε την κυβέρνηση για τους χειρισμούς της ενώ στα χέρια του κρατούσε τις φωτογραφίες της Μαρίας Απατζίδη, με μώλωπες στο πρόσωπό της από την απρόκλητη επίθεση των αστυνομικών.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής η συζήτηση αφορούσε στο νομοσχέδιο της κυβέρνησης ΝΔ για τις λαϊκές αγορές.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter