ΜΑΤ επιτέθηκαν σε βουλευτές του ΜέΡα25 – Απατζίδη: «Μου έριξε αγκωνιά στο μάτι»

ΜΑΤ επιτέθηκαν σε βουλευτές του ΜέΡα25 – Απατζίδη: «Μου έριξε αγκωνιά στο μάτι»

Επίθεση από δυνάμεις των ΜΑΤ καταγγέλλουν οι βουλευτές του ΜέΡα25 Κρίτων Αρσένης και Μαρία Απατζίδη. Η επίθεση εκδηλώθηκε κατά τη διάρκεια της σημερινής πορείας για τον θάνατο του νεαρού Ρομά από πυρά αστυνομικών.

Δείτε επίσης: Προπύλαια: Ξύλο, χημικά και κρότου λάμψης στην πορεία για τον θάνατο του 20χρονου στο Πέραμα (Photos- Video)

Η Μαρία Απατζίδη, μιλώντας στο documentonews.gr δήλωσε ότι δέχθηκε αγκωνιά στο μάτι από μέλος διμοιρίας των ΜΑΤ ενώ στη συνέχεια αυτός και άλλοι τρεις από την διμοιρία την έσπρωχναν με τις ασπίδες τους. Δηλώνοντας ότι είναι βουλευτής σταμάτησαν την επίθεση και ευθύς αμέσως εξαπολύθηκε επίθεση με χημικά προς όλο το μπλοκ. «Αν δεν ήμουν βουλευτής τι άλλο θα μου κάνανε; Δηλαδή αυθαίρετα και χωρίς λόγο χτυπάνε τον οποιοδήποτε που απλά διαδηλώνει ειρηνικά, χωρίς να προκαλέσει σε καμία περίπτωση» δηλώνει με νόημα η ίδια.

Δείτε το βίντεο από επίθεση των ΜΑΤ:

Η Μαρία Απατζίδη με χτύπημα στο πρόσωπο:

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο επικεφαλής της αστυνομίας ήταν ενήμερος για τη παρουσία βουλευτών στο μπλοκ του ΜΕΡΑ25 και επίθεση εκδηλώθηκε στο ύψος του Attica στην Πανεπιστημίου.

Επίσης, καταγγέλλει την κυβέρνηση, σημειώνοντας: «Η κυβέρνηση δείχνει πάντα το αυταρχικό της πρόσωπο απέναντι σε διαδηλωτές, σε ανθρώπους που εναντιώνονται για τα δίκαια αιτήματά τους, ανάλογα με τη περίπτωση. Αυτό δεν μπορεί να συνεχίσει. Ουσιαστικά δεν θέλουν να προστατεύσουν τους πολίτες, θέλουν με κάθε τρόπο να δείξουν ένα αυταρχικό πρόσωπο σε όποιον εναντιώνεται. Αυτή η ατιμωρησία της αστυνομίας πρέπει να σταματήσει κάποια στιγμή. Γιατί σήμερα έτυχε να είμαι εγώ που έχω αυτή την ιδιότητα και αύριο μπορεί να μην την έχω. Θα σε ξυλοκοπούν και άντε να αποδείξεις τα αυτονόητα».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter