«Ανέμελος» Μητσοτάκης χαμογελάει στο μνημείο των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου (Video)

«Ανέμελος» Μητσοτάκης χαμογελάει στο μνημείο των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου (Video)

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του στη Νέα Υόρκη ο Κ. Μητσοτάκης βρέθηκε στο μνημείο Ground Day που είναι αφιερωμένο στη μνήμη των θυμάτων της 11ης Σεπτεμβρίου. Καθ’ όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ο Μητσοτάκης ήταν χαμογελαστός και ευδιάθετος, παρόλο την ίδια στιγμή μνημονεύονταν τα θύματα της τρομοκρατίας.

Μάλιστα, δίπλα του στεκόταν η ομογενής ηθοποιός Ανθούλα Κατσιματίδη, η οποία έχασε τον αδερφός της Γιάννη, εξαιτίας των τρομοκρατικών επιθέσεων της Αλ Κάιντα. Ο Μητσοτάκης δήλωσε χαρακτηριστικά: «Αισθάνθηκα την ανάγκη να έρθω, σήμερα, σε αυτόν τον ιερό τόπο να αφήσω ένα λουλούδι και να καταθέσω ένα στεφάνι στην μνήμη των 2.977 αθώων ανθρώπων που έχασαν τη ζωή τους άδικα στην τρομοκρατική επίθεση της 11ης Σεπτεμβρίου. Ανάμεσά τους ήταν και 41 Ελληνοαμερικανοί, ένας από τους οποίους ήταν και ο Γιάννης, ο οποίος βρέθηκε εγκλωβισμένος στον 104ο όροφο όταν χτύπησε το πρώτο αεροπλάνο, τον βόρειο Πύργο».

Βλέποντας το παρακάτω βίντεο φαίνεται πως ο Μητσοτάκης ήταν ανεξήγητα χαρούμενος όταν μιλάει για τους νεκρούς της τρομοκρατίας.

Βέβαια, η αλήθεια είναι πως με την ενσυναίσθηση ο πρωθυπουργός δεν το ‘χε ποτέ. Εξάλλου δεν είναι η πρώτη φορά που κατηγορείται από τους αντιπάλους του γι’ αυτό τον λόγο…

Τέλος, δεν ξεχνιέται η «ανέμελη» επίσκεψη του χαμογελαστού Μητσοτάκη στα καμένα της Πεντέλης με τη κουστωδία 5 τεθωρακισμένων αυτοκινήτων.

Μυστικά & Documento

29/09/2022, 13:12
Βαξεβάνης
Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter