Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Νάπολι: Οι οπαδοί κρεμάνε πανό κατά των παικτών σε κεντρικούς δρόμους της πόλης (Photos)

Ανεξέλεγκτη η κατάσταση στη Νάπολι: Οι οπαδοί κρεμάνε πανό κατά των παικτών σε κεντρικούς δρόμους της πόλης (Photos)

Τα τελευταία αποτυχημένα αποτελέσματα της Νάπολι στο ιταλικό πρωτάθλημα και στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά κυρίως η ανταρσία τους στην απόφαση του ιδιοκτήτη Αουρέλιο Ντε Λαουρέντις να κλειστούν τέσσερις μέρες σε ξενοδοχείο ως τιμωρία για να συγκεντρωθούν ενόψει των επόμενων αγώνων, προκάλεσε την οργή, όχι μόνο του ιδιοκτήτη αλλά και των τιφόζι του συλλόγου…

Ο Ντε Λαουρέντις τους «μάντρωσε» αρχικά στο προπονητικό κέντρο, πριν το ματς του προηγούμενου Σαββάτου με την Ρόμα στη Ρώμη και ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι διαφώνησε δημόσια. Μετά τον αγώνα με την Ζάλτσμπουργκ όπου η Νάπολι πάλι δεν μπόρεσε να κερδίσει (1-1), ο Ντε Λαουρέντις αποφάσισε εκ νέου να «μαντρώσει» παίκτες και προπονητή, κάτι που προκάλεσε την αντίδραση τους. Και αντί να μπουν στο πούλμαν για το «Καστέλ Βοτούρνο», εκείνοι έφυγαν από το γήπεδο με τα αυτοκίνητα τους για τα σπίτια τους…

Αυτό όμως, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του ιδιοκτήτη που επιφυλάχθηκε κάθε νόμιμου μέσου, απειλεί με πρόστιμα, λύσεις συμβολαίων κι αφαίρεση περιβραχιονίου από τον αρχηγό Λορέντσο Ινσίνιε, που θεωρήθηκε εξ αρχής ο…αρχιστασιαστής! Με αυτά και με αυτά όμως, πολλά αστέρια της ομάδας εξέφρασαν την επιθυμία να φύγουν από τον σύλλογο. Όπως ο Βέλγος σκόρερ, Ντρίες Μέρτενς που ξεπέρασε τον Ντιέγκο Μαραντόνα σε γκολ κι έφθασε στην 2η θέση των σκόρερ στην ιστορία του συλλόγου μετά το Χάμσικ με 115 γκολ είναι ένας από αυτούς. Ακόμη ο τρίτος της θαυματουργής «συμμορίας των κοντών» (με τους Ινσίνιε, Μέρτενς) ο Ισπανός Καγιεχόν και επίσης οι Άλαν, Κουλιμπαλί, Ρουίθ.

Σα να μην έφθαναν όλα αυτά το περιβάλλον έγινε ακόμη πιο τοξικό, όταν μερίδα φανατικών οπαδών πήγε έξω από το προπονητήριο, με πανό, αποκαλώντας τους παίκτες «μισθοφόρους» και χρειάστηκε αστυνομική παρέμβαση για να μη ξεφύγει η κατάσταση. Εξάλλου χθες (8/11) περίπου 50 σκληροπυρηνικοί οπαδοί της ομάδας, περιέφεραν στους κεντρικούς δρόμους της πόλης, πανό που ανέγραφε: «Διαλέξατε έναν άσχημο δρόμο. Σεβαστείτε όποιον αγαπά αυτή τη φανέλα και την πληρώνει» και άλλοι οργανωμένοι φίλοι των «παρτενοπέι» κρέμασαν πανό σε διάφορους δρόμους που καταφέρονταν εναντίον των παικτών.

Όμως πέρα από την οργή των οργανωμένων οπαδών κατά των παικτών και του προπονητή, ο κόσμος της ομάδας εμφανίζεται διχασμένος ως προς τις ευθύνες. Κι αυτό γιατί πολλοί αποδίδουν ευθύνες και στον Ντε Λαουρέντις και όπως υποστηρίζουν τα ίδια έκανε και σε βάρος του Μαουρίτσιο Σάρι, πρωην τεχνικού της ομάδας που πλέον εργάζεται στην Γιουβέντους….

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter