Αντίνοος Αλμπάνης: Δυστυχώς, κάποιοι βλέπουν τον καρκίνο ως στίγμα (video)

Αντίνοος Αλμπάνης: Δυστυχώς, κάποιοι βλέπουν τον καρκίνο ως στίγμα (video)
Πηγή φωτογραφίας: Instagram@antinoosalmpanis

Συνέντευξη έδωσε ο Αντίνοος Αλμπάνης στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στο πώς άλλαξε η ζωή του μετά την περιπέτεια υγείας και τον αγώνα που έδωσε ενάντια στον καρκίνο.

Ο ηθοποιός που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στα «Ματωμένα Χώματα» και τον χειμώνα θα τον δούμε στη σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη «Maestro» εξομολογήθηκε πως από αρκετούς ο καρκίνος αντιμετωπίστηκε ως στίγμα και για αυτό τον λόγο έχασε στο παρελθόν τη δουλειά του.

Αποσπάσματα από την συνέντευξη

«Έχει χρειαστεί να δανειστώ χρήματα, έχουμε χάσει πολλά χρήματα μέσα στην οικονομική κρίση. Η μεγαλύτερη αλλαγή, μετά την περιπέτεια της υγείας μου είναι, να είμαι αισιόδοξος και να απολαμβάνω τα πάντα. Όταν μοιράστηκα την περιπέτειά μου, ήταν ανακουφιστικό, αλλά ο στόχος ήταν να σταματήσω να ντρέπομαι, να μην κρύβω την αρρώστια μου».

«Φυσικά και είναι στίγμα ο καρκίνος, φυσικά και μια ασθένεια μπορεί να είναι, και εγώ έχασα δουλειά, επειδή έπεσαν τα μαλλιά μου. Με τον κοροναϊό φοβήθηκα πολύ. Γενικά τις φοβάμαι τις αρρώστιες, γιατί είμαι ευάλωτος ακόμα»

«Όταν σου λένε ότι έχεις καρκίνο υπάρχει απαισιοδοξία, φόβος, αγωνιά, είναι μια περιοχή που δεν ξέρεις να την περπατήσεις. Δύναμη μου έδινε το σκυλί μου και άνθρωποι γύρω μου. Στράφηκα στον Θεό, πήρα μεγάλη δύναμη».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter