Αντώναρος: Η κυβέρνηση οδηγεί συνειδητά το ΕΣΥ σε κατάρρευση – Εξυπηρετεί συμφέροντα

Αντώναρος: Η κυβέρνηση οδηγεί συνειδητά το ΕΣΥ σε κατάρρευση – Εξυπηρετεί συμφέροντα

Μια απλή αλλά ουσιαστική διαπίστωση μετά τον καταιγισμό των fake news από την κυβέρνηση Μητσοτάκη κάνει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή, Ευάγγελος Αντώναρος.

Όπως αναφέρει δεν ευσταθεί καν το ότι η κυβέρνηση δεν μειώνει το ΦΠΑ και τον Ειδικό Φόρο στα καύσιμα για να κατευθύνει τα χρήματα αυτά στην Υγεία. Λέει μάλιστα «είναι ντροπή να το λένε κάποιοι».

Και αφού σημειώνει πως σε όλα η κυβέρνηση έχει πέσει έξω ανεξάρτητα από τον πόλεμο στην Ουκρανία, σημειώνει πως η κυβέρνηση οδηγεί συνειδητά το ΕΣΥ στην κατάρρευση αφού δεν την νοιάζουν οι ανάγκες της κοινωνίας, αλλά μόνον η εξυπηρέτηση συμφερόντων.

 

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Είναι ντροπή να λένε κάποιοι ότι η κυβέρνηση δεν μειώνει ΦΠΑ κ ΕΦΚ γιατι τα χρήματα αυτά πάνε στην υγεία. Η κυβέρνηση Μητσοτάκη (όπως προδίδει κι ο προυπολογισμός που σχεδόν σε όλα έχει πέσει στα βράχια ανεξάρτητα από τον πόλεμο στην Ουκρανία– κυρίως λόγω των εξωπραγματικά υπεραισιοδοξων υπουργών κ συμβούλων) οδηγει ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ το ΕΣΥ σε κατάρρευση. Δεν τη νοιάζουν οι ανάγκες της κοινωνίας. Τη νοιάζει μόνο η εξυπηρέτηση συμφερόντων.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter