Αντώναρος: Περιμένω από τον Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη από Δούρου, Παππά και Τσίπρα για το Μάτι

Αντώναρος: Περιμένω από τον Μητσοτάκη να ζητήσει συγγνώμη από Δούρου, Παππά και Τσίπρα για το Μάτι

Στην πρόταση του Εισαγγελέα για την τραγωδία στο Μάτι αναφέρεται σε ανάρτησή του στο «Χ» ο Ευάγγελος Αντώναρος, πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος του Κώστα Καραμανλή.

Αφορά την πρόταση του Εισαγγελέα για την ενοχή 9 κατηγορούμενων για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι και την απαλλαγή των υπολοίπων 12 κατηγορουμένων.

«Περιμένω από τον Μητσοτάκη, τους υπουργούς του και τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ να ζητήσουν επίσημα συγγνώμη για όσα καταλόγισαν στη Ρένα Δούρου, στο Νίκο Παππά και στον Αλέξη Τσίπρα για την τραγωδία στο Μάτι μετά την πρόταση του εισαγγελέα για πλήρη απαλλαγή της Δούρου», αναφέρει σε ανάρτησή του για να συμπληρώσει:

«Έστησαν ολόκληρο πολιτικά αφήγημα με ποινικές προεκτάσεις πάνω σε μια δραματική απώλεια ανθρωπίνων ζωών. Αμφιβάλλω αν θα το κάνουν, γιατί τους λείπει και το παραμικρό ίχνος ευπρέπειας να παραδέχονται τα λάθη τους.»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Περιμένω από τον Μητσοτάκη, τους υπουργούς του και τα φερέφωνά τους στα ΜΜΕ να ζητήσουν επίσημα συγγνώμη για όσα καταλόγισαν στη Ρένα Δούρου, στο Νίκο Παππά και στον Αλέξη Τσίπρα για την τραγωδία στο Μάτι μετά την πρόταση του εισαγγελέα για πλήρη απαλλαγή της Δούρου. Έστησαν ολόκληρο πολιτικά αφήγημα με ποινικές προεκτάσεις πάνω σε μια δραματική απώλεια ανθρωπίνων ζωών. Αμφιβάλλω αν θα το κάνουν, γιατί τους λείπει και το παραμικρό ίχνος ευπρέπειας να παραδέχονται τα λάθη τους.

Διαβάστε επίσης:

Αγρότες: Αναχωρούν από το Σύνταγμα – Οι επόμενες κινήσεις μετά το δυναμικό συλλαλητήριο

ΣΥΡΙΖΑ: Άνεμος αισιοδοξίας μετά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας – Όλο το παρασκήνιο

Νέο παραλήρημα Τραμπ: «Μετατρεπόμαστε σε κομμουνιστική χώρα» – Η ατάκα για τον Ναβάλνι

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter