Αντώναρος: Τι μου είπαν «από Μαξίμου» μετά τη δημοσκόπηση

Αντώναρος: Τι μου είπαν «από Μαξίμου» μετά τη δημοσκόπηση

Την αγωνία του Μεγάρου Μαξίμου μεταφέρει με ανάρτησή του στο «Χ» ο Ευάγγελος Αντώναρος μετά τη δημοσκόπηση του Mega που πέρα από τη μεγάλη πτώση της Νέας Δημοκρατίας και την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ, η αποδοκιμασία της Κοινής Γνώμης κατά της κυβέρνησης Μητσοτάκη για τους χειρισμούς στην υπόθεση των Τεμπών αυξήθηκε και βρίσκεται κοντά στο 90%

Όπως αναφέρει ο πρώην κυβερνητικός εκπρόσωπος της κυβέρνησης του Κώστα Καραμανλή κάποιος ή κάποια «από Μαξίμου» του εκμυστηρεύτηκε πως θα αντιδράσει η κυβέρνηση, κάνοντας λόγο για “ριζικές λύσεις”.

Ο ίδιος πάντως δεν πείθεται πως θα πετύχει κάτι.

Όπως λέει θα έπρεπε να απολύσουν την Νίκη Κεραμέως (σκάνδαλο υποκλοπής προσωπικών δεδομένων), να παραιτήσουν από την ασυλία του τον Κώστα Καραμανλή (έγκλημα Τεμπών) και να αναλάβει ο Μητσοτάκης την ευθύνη των υποκλοπών!

Και καταλήγει: «Άρα η κατρακύλα θα συνεχιστεί»

Η ανάρτηση του Ευάγγελου Αντώναρου:

Μαθαίνω ότι στο Μαξίμου μελετούν με αγωνία τα ευρήματα της σημερινής μέτρησης η οποία , όπως όλοι διαπιστώνουν, καταγράφει μεγάλη πτώση της δημοτικότητας Μητσοτάκη, κυβέρνησης και Ν, Δημοκρατίας. Πηγή μου στο Μαξίμου μου είπε πριν μισή ώρα ότι μελετούν “ριζικές λύσεις”.
Δεν το πολυπιστεύω.
Γιατί αυτό θα σήμαινε ότι θα έπρεπε να απολύσουν την Κεραμέως, να εξαναγκάσουν τον πρώην ΎπΜετ να παραιτηθεί από την ασυλία του, να αναλάβει ο Μητσοτάκης την προσωπική ευθύνη για τις υποκλοπές. Όνειρα θερινής νυκτός.
Άρα η κατρακύλα θα συνεχιστεί.

 

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα στα Τέμπη: «Παραμικρό» οι 57 νεκροί κύριε Σιμόπουλε; (Video)

Έγκλημα Τέμπη: Νέα στοιχεία – «Μιλάμε για το ξυλόλιο, αυτό θέλουμε να ερευνήσουμε» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter