Έξαλλος πάλι ο Πορτοσάλτε: «Μπαρούφα» οι υπογραφές για τα Τέμπη – Τον ενοχλεί η Κοινή Γνώμη (Video)

Έξαλλος πάλι ο Πορτοσάλτε: «Μπαρούφα» οι υπογραφές για τα Τέμπη – Τον ενοχλεί η Κοινή Γνώμη (Video)

Βγήκε πάλι από τα ρούχα του ο γνωστός σχολιαστής του ΣΚΑΪ, Άρης Πορτοσάλτε, ενοχλημένος ενδεχομένως από την Κοινή Γνώμη και τη Δημοσκόπηση του Mega που ανεβάζει ακόμα περισσότερο τη δυσαρέσκεια της Κοινής Γνώμης για την κάλυψη του Εγκλήματος των Τεμπών.

Μετά τους χθεσινούς του χαρακτηρισμούς πως η συλλογή υπογραφών είναι «γελοιότητες», επανήλθε σήμερα λέγοντας πως «η συλλογή των υπογραφών είναι μια μπαρούφα γιατί δεν έχει κανένα νόημα».

Ενοχλημένος με την Κοινή Γνώμη απέναντι στην κυβέρνηση πρόσθεσε πως «δεν υπάρχει νόμος για να “υποδεχθεί” τις υπογραφές. Υποσχέθηκε ο Βορίδης ότι θα φτιάξει σχετικό νόμο». Πρόσθεσε μάλιστα πως η κίνηση αυτή «παράγει λαϊκισμό»

Για να συμπληρώσει πως ήρθε η νέα δημοσκόπηση και ανεβάζει το ποσοστό όσων πιστεύουν ότι δεν έχουν αποδοθεί ευθύνες για το έγκλημα των Τεμπών.

«Αυτό το 8 και (εννοεί 80+) είναι οδοστρωτήρας. Η κυβέρνηση χάθηκε, έγινε χαλκομανία κάτω από τον οδοστρωτήρα», είπε χαρακτηριστικά.

Συγκεκριμένα, ο Άρης Πορτοσάλτε συνέχισε την επίθεση, εμμέσως πλην σαφώς, στη Μαρία Καρυστιανού, πρόεδρο του Συλλόγου Συγγενών Θυμάτων «Τέμπη 2023», λέγοντας «τζάμπα χαρτιά μαζεύουμε. Παράγεται λαϊκισμός».

Αλλά ο Άρης Πορτοσάλτε, εμφανώς εκνευρισμένος από τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης, τόσο ως προς τα Τέμπη όσο και -ενδεχομένως- από τα ποσοστά των κομμάτων τα έβαλε με το Μέγαρο Μαξίμου.

«H αντιπολίτευση επέλεξε να επενδύσει στο συναίσθημα και η κυβέρνηση φοβήθηκε, παγιδεύτηκε στις φοβίες της», είπε, προτείνοντας στην ουσία πιο σκληρή στάση της κυβέρνησης απέναντι στο όλο θέμα.

Είπε μάλιστα πως είναι μερικοί στου Μαξίμου με το «μη το ένα, μη το άλλο».  Για να συμπληρώσει «Με το μη εκείνο, μη το άλλο, δεν κάνουμε πολιτική. Ήρθε το συναίσθημα, κατέλαβε το σύμπαν.»

Ίσως αν μάζευαν υπογραφές για τη «θεόσταλτη κυβέρνηση» να ήταν πιο ευχάριστο και αποδεκτό…

Δείτε το Video:

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter