«Αοριστολογίες» και «επηρεάστηκε η δικαιοσύνη από τα κόμματα» απαντάει ο Στίγκας μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου (Video)

«Αοριστολογίες» και «επηρεάστηκε η δικαιοσύνη από τα κόμματα» απαντάει ο Στίγκας μετά την απόφαση του Αρείου Πάγου (Video)

Κατά των δικαστών του Αρείου Πάγου στράφηκε ο πρόεδρος των Σπαρτιατών Βασίλης Στίγκας, μετά «μπλόκο» του Αρείου Πάγου στη συμμετοχή των Σπαρτιατών στις ευρωεκλογές της 9ης Ιουνίου, ενώ έφτασε στο σημείο να πει ότι «η δικαιοσύνη επηρεάστηκε από τα κόμματα».

Όπως ανέφερε αρχικά ο κ. Στίγκας: «Είναι μια απόφαση που βγήκε μόνο με υπομνήματα. Δεν είναι δικαστική απόφαση, αυτή βγαίνει μέσα από δικαστήριο. Το να εξετάζει ένα κόμμα σε πραγματικές συνθήκες αν πρέπει να κατέβει ή όχι το καταλαβαίνω, όμως να κόβει ένα κόμμα από το να συμμετάσχει στις εκλογές, μόνο με υπομνήματα και φήμες, αυτό δεν είναι σωστό».

«Τα υπομνήματα που κατέθεσαν η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ βρίθουν από ψέματα, ανακρίβειες και αοριστολογίες. Παράδειγμα, οι βουλευτές Δημητροκάλης, Κόντης και κάποιοι άλλοι, ότι είχαν κατέβει με την Χρυσή Αυγή. Είναι ψέματα, δεν είχαν κατέβει ποτέ με τη Χρυσή Αυγή και το κόμμα Έλληνες. Δεν είχαν καμία εμπλοκή».

«Δεν είμαι αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη»

Για τον καταδικασμένο Ηλία Κασιδιάρη ανέφερε πως: «Όπως τους συμφέρει τα λένε. Εγώ πράγματι ευχαρίστησα έναν άνθρωπο που μας στήριξε στις εκλογές. Μέχρι εκεί. Το όρο πως είμαι μπροστινός, πισινός και αχυράνθρωπος δεν πρόκειται να τον αποδεχτώ ποτέ και προκαλώ τον οποιονδήποτε, την κυβέρνηση, την δικαιοσύνη, να μου αποδείξει πως ο Βασίλης Στίγκας είναι αχυράνθρωπος του Κασιδιάρη. Ποτέ δεν πήρα εντολές από κανέναν».

«Αμφισβητώ την απόφαση αυτή της δικαιοσύνης. Εάν με κατηγορεί η κυβέρνηση ή οποιοσδήποτε πολίτης ότι είμαι αχυράνθρωπος και πάμε στα δικαστήρια και αποφανθούν τα δικαστήρια με στοιχεία πως αυτό ισχύει, μόνο τότε θα το αποδεχτώ και θα σεβαστώ την κρίση της δικαιοσύνης», είπε ακόμη.

«Η δικαιοσύνη υποκινήθηκε»

Παράλληλα, ανέφερε ότι η δικαιοσύνη επηρεάστηκε από τα κόμματα. Χαρακτηριστικά είπε: «Επηρεάστηκε γιατί όταν στέλνουν κάποιο κόμματα του δημοκρατικού δήθεν τόξου για να μας αποκλείσουν… σας είπα τα δύο υπομνήματα είναι για να γελάει ο κόσμος. Το δε υπόμνημα του ΠΑΣΟΚ λέει επί λέξη ότι ο Στίγκας είναι “μπροστινός” του Κασιδιάρη και μάλιστα λέει ότι συμφωνεί και η κοινοβουλευτική μας ομάδα. Αν είναι δυνατόν. Ό,τι λεει η κοινοβουλευτική ομάδα ενός κόμματος πρέπει να το υιοθετήσει η δικαιοσύνη;» 

Δείτε επίσης:

Στον Ανακριτή σήμερα ο Φλώρος για το ξύλο στη Βουλή – Αντιμέτωπος με ποινή έως και 10 χρόνια

Αποκλειστικό – Εισαγγελέας για Τέμπη: Σε 20 μέρες να έχετε βρει ποιοι ξεμπάζωσαν και κατέστρεψαν αποδεικτικό υλικό ενώ υπήρχαν αγνοούμενοι

Εμπλοκή της φρεγάτας «Ύδρα» στον Κόλπο του Άντεν – Πυροβόλησε και κατέρριψε UAV

Μάριος Αθανασίου στο documentonews.gr: «Είμαι πρώτα αντιφασίστας και μετά όλα τα υπόλοιπα»

Τέμπη: Πέπλο σιωπής για τα χημικά – «Πλάτες» της ΑΑΔΕ στην εταιρεία που πήρε φορτίο τόνων διαλύτη

Καιρός: Φεύγει η σκόνη, έρχονται βροχές και πτώση της θερμοκρασίας

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter