Κακλαμάνης για Ζαγοράκη: Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε – Τι απάντησε ο Ζαγοράκης (Video)

Κακλαμάνης για Ζαγοράκη: Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε – Τι απάντησε ο Ζαγοράκης (Video)

Αυθόρμητος και με αιχμές και προς το ίδιο του το κόμμα, τη Νέα Δημοκρατία εμφανίστηκε ο Νικήτας Κακλαμάνης όταν στη συζήτηση στο πάνελ ετέθη το θέμα της «μεταγραφής» του Θοδωρή Ζαγοράκη από τη Νέα Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ. Γρήγορα ωστόσο ήρθε και η απάντηση του Θοδωρή Ζαγοράκη μέσω ANT1.

«Αφήστε να πάρει και έναν δεξιό το ΠΑΣΟΚ. Έχουμε μαζέψει το μισό ΠΑΣΟΚ» σχολίασε αυθόρμητα ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος, μιλώντας στο Action 24.

«Αφήστε να φύγει ένας από εμάς να πάει στο ΠΑΣΟΚ. Για όνομα του Θεού, που γίνεται ολόκληρος ντόρος» συνέχισε.

Και συμπλήρωσε απαντώντας στην ερώτηση αν τον πειράζει η «μεταγραφή» Ζαγοράκη

 «Εμένα να πειράζει; Ευτυχώς που τον ξεφορτωθήκαμε», ανέφερε.

Η απάντηση Ζαγοράκη

«Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ, ο κ. Κακλαμάνης καλά θα κάνει να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί», ανέφερε ο Θοδωρής Ζαγοράκης μετά τη δήλωση του Νικήτα Κακλαμάνη, μιλώντας στην εκπομπή «Το Πρωινό» στον ΑΝΤ1.

«Είναι η άποψή του αυτή. Δεν θα μπω ποτέ σε αντιπαράθεση με κάποιον που δεν γνωρίζει τι έχει συμβεί. δεν ανέχομαι να μου λένε για ηθική. Δεν έχω δώσει δικαίωμα ποτέ, ο κ. Κακλαμάνης καλά θα κάνει να ενημερωθεί πρώτα για το τι έχει συμβεί. Από τη στιγμή που τοποθετείται δημόσια για εμένα, θα έπρεπε να ξέρει τι έχει συμβεί τους 3-4 τελευταιους μήνες. Δεν υπάρχει περίπτωση να εκθέσω κανέναν», σχολίασε, μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και νυν ευρωβουλευτής. Όταν μάλιστα ρωτήθηκε αν είναι Νέα Δημοκρατία ή ΠΑΣΟΚ, απάντησε: «Είμαι Εθνική Ελλάδας και τώρα είμαι με το ΠΑΣΟΚ του κ. Ανδρουλάκη. Το ευρωκοινοβούλιο είναι τελείως διαφορετικό από το ελληνικό κοινοβούλιο. Δεν υπάρχει αντιπολίτευση όπως στην Ελλάδα. Αν υπήρχε, δεν θα μπορούσα να υπερασπιστώ κάτι τέτοιο. Και στο παρελθόν έχουν γίνει μεταγραφές σε άλλα κόμματα. Ο Ζαγοράκης φταίει;».

Διαβάστε επίσης:

Έγκλημα Τέμπη: Δεν ζήτησαν τους διαλόγους που θα δείξουν ποιοι διέταξαν το μπάζωμα

Δημοσκόπηση: Ελάχιστοι πιστεύουν τον Μητσοτάκη για τα Τέμπη και τα «συμφέροντα» που δήθεν τον πολεμούν

Ξεκάθαρη προειδοποίηση Ρωσίας σε Ελλάδα με δήλωση Πούτιν στα ελληνικά – Ανέσυραν ομιλία για να απαντήσουν στον Μητσοτάκη

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος μετά από μήνυση δημοτικού συμβούλου για απειλή (Video)

Καμπανάκι από τις Βρυξέλλες: Μεγάλος ο κίνδυνος νέας υπεξαίρεσης από το Ταμείο Ανάκαμψης

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter