Από τη Νέα Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ ένα… «πέταλο» δρόμος (Video)

Από τη Νέα Δημοκρατία στο ΠΑΣΟΚ ένα… «πέταλο» δρόμος (Video)

Αλγεινή εντύπωση έχει προκαλέσει το γεγονός πως πρώην υποψήφιος βουλευτής της με τη Νέα Δημοκρατία στη Χίο, που έχει προκαλέσει αντιδράσεις στο παρελθόν με αναρτήσεις του, φαίνεται πως είναι υποψήφιος βουλευτής τώρα με… το ΠΑΣΟΚ/ΚΙΝΑΛ. Μάλιστα, από το προφίλ του στο Facebook, ενώ δεν έχει κατεβάσει τις σχετικές κάρτες τις ΝΔ, σε νέο του βίντεο διατείνεται πως, εκτός από άλογα, θα πεταλώσει και… ψύλλους.

Όπως αποκαλύπτει ο Στρατής Μπαλάσκας και η ιστοσελίδα «Στο Νησί», φαίνεται πως σε προηγούμενη ανάρτησή του ο υποναύαρχος ε.α., είχε εκφράσει την ενόχλησή του από τη μαζική προσευχή μουσουλμάνων, υποσχόμενος, σε ανάρτησή του στο Facebook, να μη συμβεί ποτέ κάτι αντίστοιχο στη Χίο. Μία ανάρτηση που «κατέβηκε» τελικά.

Κι αυτό γιατί σύμφωνα με τον Στρατή Μπαλάσκα, ο πρώην υποψήφιος της ΝΔ και νυν του ΠΑΣΟΚ, ουδέποτε έκρυψε ότι ανήκε στο συντηρητικό χώρο ο άνθρωπος, όμως στις τελευταίες εκλογές αποφάσισε πως είναι… σοσιαλιστής, αλλά το ζήτημα είναι ότι το έκανε επειδή ο Μηταράκης λέει τον έκοψε από το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας…

Ωστόσο, χαρακτηριστικό είναι το βίντεο που εμφανίζεται να πεταλώνει ένα άλογο λέγοντας πως θα πεταλώσει και… ψύλλους «για το καλό του νησιού μας».

Μάλιστα, αξίζει να σημειωθεί ότι μια κάρτα-ανακοίνωση-φωτογραφία ή οτιδήποτε άλλο σχετικά με την υποψηφιότητα του με το ΠΑΣΟΚ δεν θα τη βρει κανείς στο διαδίκτυο, μόνο κάρτα υποψηφίου της Νέας Δημοκρατίας, ακόμα και σήμερα…

Με πληροφορίες από stonisi 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter