Μαρτυρία Δημοσιογράφου: Παρότι η αστυνομία ήταν παντού, οι οπαδοί της Μακάμπι αλώνιζαν στο Σύνταγμα

Μαρτυρία Δημοσιογράφου: Παρότι η αστυνομία ήταν παντού, οι οπαδοί της Μακάμπι αλώνιζαν στο Σύνταγμα

Όπως φαίνεται οι οπαδοί της Μακάμπι πριν επιτεθούν άγρια σε άλλους ανθρώπους και στείλουν έναν νεαρό στο νοσοκομείο, διότι σύμφωνα με μαρτυρίες υποστήριζε την Παλαιστίνη, είχαν κινηθεί επιθετικά και προς δημοσιογράφο.

«Η αστυνομία ήταν παντού. Παντού. Και απ’την κάτω μεριά στο Σύνταγμα, είχε και ΜΑΤ και μπλε και ΔΙΑΣ και όλες τις δυνάμεις. Είχε πάρα πολύ αστυνομία ήταν όλο το Σύνταγμα κυκλωμένο. Είχε αστυνομία παντού, όμως εκεί μέσα ήταν ένα άβατο απίστευτης ματσίλας. Δηλαδή ήταν σαν ένα πάρτι που όλοι κοπανιόντουσαν, όλοι ουρλιάζανε. Ήταν ένα γηπεδικό πράμα που είχαν καταλάβει όλη την πλατεία» δηλώνει ο δημοσιογράφος.

«Αλωνίζανε κανονικά. Ελπίζω το παλληκάρι να είναι καλά και πρέπει να είμαστε λίγο πιο προσεκτικοί αφού η αστυνομία δεν μπορεί να κάνει κάτι» ανέφερε μεταξύ άλλων ο δημοσιογράφος.

Εκτός αυτών πρόσθεσε: «Εγώ είχα τελειώσει το ρεπορτάζ, γιατί κάλυπτα τα δρώμενα, στη Βαρβάκειο, το γλέντι και το λαϊκό τσίκνισμα που κάνει ο Δήμος κάθε χρόνο εκεί στη Βαρβάκειο. Ήταν πάρα πολύ χαρούμενη εκεί η ατμόσφαιρα και ξαφνικά βρέθηκα από τη χαρά το τραγούδι και τον κόσμο που χόρευε εκεί ευτυχισμένα, όλος ο ελληνικός λαός ήταν στον δρόμο, ο λαός της Μακάμπι αλώνιζε στο Σύνταγμα και έδερνε κοσμάκη».

«Εθνικιστές ήταν. Για να έρθει να μου πάρει το μαντίλι μου… αν ήταν Παλαιστινιακό θα καταλάβαινα τι μου έλεγε ο άλλος. Αλλά και το Σύνταγμα δεν είναι γήπεδό τους. Μπορούμε να φοράμε ότι παλαιστινιακό χρώμα θέλουμε και ό,τι μαντήλι θέλουμε» σημείωσε μεταξύ άλλων.

Όπως όλα δείχνουν η Ελληνική Αστυνομία σε ακόμα μία εκδρομή επικίνδυνων οπαδών από το εξωτερικό στάθηκε, στην καλύτερη, ανίκανη να προστατέψει τη σωματική ακεραιότητα αυτών που είχαν την ατυχία να βρεθούν μπροστά στους χούλιγκαν. Μπορείτε να ακούσετε τη μαρτυρία του δημοσιογράφου στο βίντεο, όπου εικονίζεται και το μαντήλι που θεωρήθηκε «κόκκινο πανί» από τους Ισραηλινούς.

Ακούστε το ηχητικό:

;

Ακολουθούν φωτογραφίες που πρόλαβε να βγάλει ο δημοσιογράφος πριν την επίθεση.

Διαβάστε επίσης:

Οπαδοί της Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Σύνταγμα ξυλοκόπησαν άνδρα με παλαιστινιακή σημαία (Video)

Ολυμπιακός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 1-4: Τον ξαναχτύπησε η «κατάρα» από το Ισραήλ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter