Αποκλειστικό – Υπόθεση Σεμέδο: Ολόκληρη η κατάθεση της μητέρας της 17χρονης

Αποκλειστικό – Υπόθεση Σεμέδο: Ολόκληρη η κατάθεση της μητέρας της 17χρονης

Τα όσα της εκμυστηρεύτηκε η ανήλικη κόρη της κατέθεσε στην 21η ανακρίτρια το πρωί της Πέμπτης, η μητέρα της 17χρονης που κατήγγειλε ότι έπεσε θύμα βιασμού από τον 27χρονο αμυντικό του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο και τον 40χρονο Νιγηριανό μάνατζερ.

«Μου είπε ότι ενώ κοιμόταν ήρθε ο Τζεφ και την πείραξε δεν μπορούσε να αντισταθεί γιατί ήταν μεγάλος όμως και δεν μπορούσε να αντισταθεί γιατί είχε πιει. Μετά ξανά κοιμήθηκε και μετά από λίγες ώρες ήρθε και ο Σεμέδο της έδωσε το κουκλάκι του παιδιού του να κοιμηθεί και αυτός κλείδωσε την πόρτα και την πείραξε. 
Αυτή φώναζε και η Αλεξάνδρα χτυπούσε την πόρτα αλλά ήταν κλειδωμένη», κατέθεσε μεταξύ άλλων η μητέρα της 17χρονης υποστηρίζοντας πως έμαθε το τι συνέβη, αφού, όταν είδε ότι η ανήλικη δεν ήταν καλά, της είπε ψέματα ότι έχει χακάρει το κινητό της και ξέρει τι έχει γίνει, με αποτέλεσμα η κόρη της να της μιλήσει για όσα υποστηρίζει ότι έγιναν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής στη Γλυφάδα.
Ολόκληρη η κατάθεση της μητέρας:

 

«Είμαι η μητέρα της παθούσας. Το Σάββατο τα ξημερώματα επικοινώνησα με την κόρη μου με μηνύματα, γιατί είδα μία ιστορία που είχε αναρτήσει στο ίνσταγκραμ από την οποία προέκυπτε ότι είχε βγει με μία παρέα και την ρώτησα εάν είναι καλά και αν την γύρισαν στο σπίτι. Και μου απάντησε ναι μας γύρισαν σπίτι και είμαστε στο σπίτι της…..
Αυτό έγινε στις 2:40. Μετά το Σάββατο κατά τη διάρκεια της ημέρας μίλησα μαζί της και με τηλέφωνο και με μηνύματα και μου είπε ότι είναι καλά.
Το Σάββατο το βράδυ βγήκε με κάτι φίλους δικούς της. Την Κυριακή το μεσημέρι γύρω στις 12 γύρισα στο σπίτι και είδα ότι η … δεν φαινόταν καλά. Τότε εγώ άρχισα να την ρωτάω τι έχει και προκειμένου να μου πει της είπα ότι εγώ και η νονά της χακάραμε τον λογαριασμό της και μπορέσαμε να διαβάσουμε τα μηνύματα της. Μου είπε «Αλήθεια διάβασες τα μηνύματα που έστειλα στον …. έμαθες ότι με βίασαν».
Μου είπε ότι πήγε στο κλαμπ με αυτή την παρέα και μετά πήγαμε στο σπίτι του ενός γιατί δεν ήθελε να αφήσει μόνη της την Αλεξάνδρα η οποία ήθελε τον έναν από αυτούς (τον Σεμέδο) μου είπε ότι πήγε για ύπνο και ενώ κοιμόταν ήρθε ο Τζεφ και την πείραξε δεν μπορούσε να αντισταθεί γιατί ήταν μεγάλος όμως και δεν μπορούσε να αντισταθεί γιατί είχε πιει. Μετά ξανά κοιμήθηκε και μετά από λίγες ώρες ήρθε και ο Σεμέδο της έδωσε το κουκλάκι του παιδιού του να κοιμηθεί και αυτός κλείδωσε την πόρτα και την πείραξε.  Αυτή φώναζε και η Αλεξάνδρα χτυπούσε την πόρτα αλλά ήταν κλειδωμένη. 
Τη ρώτησα γιατί δεν ήρθε σπίτι μας και μου απάντησε ότι ντρεπόταν, ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση δεν ήθελε να παραδεχτεί αυτό τι είχε συμβεί και ήθελε να μείνει με την Αλεξάνδρα. Έχω παρατηρήσει ότι όταν πίνει παραπάνω το ποτό την πειράζει. Νομίζω ότι κάποια στιγμή έστω και αν δεν την ρωτούσα εγώ θα μου τα έλεγε όλα αυτά».
Υπενθυμίζεται πως ο 27χρονος Ρούμπεν Σεμέδο, αφέθηκε ελεύθερος με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ και χωρίς περαιτέρω περιοριστικούς όρους μετά την απολογία του την Πέμπτη. Η απολογία του Ρούμπεν Σεμέδο κράτησε περίπου 2,5 ώρες και σύμφωνα με πληροφορίες αρνήθηκε κατηγορηματικά ότι υπήρξε ερωτική συνεύρεση χωρίς συναίνεση.
Ελεύθερος με εγγύηση ύψους 5.000 ευρώ και τον περιοριστικό όρο της εμφάνισης μια φορά το μήνα στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής του αφέθηκε και ο 40χρονος Νιγηριανός μάνατζερ, ο οποίος απολογήθηκε την Παρασκευή.
Και οι δύο κατηγορούνται  για ομαδικό βιασμόμετά από την καταγγελία της 17χρονης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter