Απολογείται ο 27χρονος για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Απολογείται ο 27χρονος για τον θάνατο της 21χρονης Έμμας – Οι κατηγορίες που τον βαραίνουν

Απολογείται την Παρασκευή ο 27χρονος κατηγορούμενος για τη θανατηφόρα παράσυρση και εγκατάλειψη της νεαρής φοιτήτριας στη Θεσσαλονίκη.

Η άτυχη Έμμα, παρασύρθηκε από το όχημα που οδηγούσε ο 27χρονος -για το οποίο μάρτυρες κατέθεσαν ότι ήταν «πειραγμένο» και έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα- στις 22 Νοεμβρίου του 2022 και άφησε την τελευταία της πνοή στις 27 του ίδιου μήνα. Η οικογένειά της, δείχνοντας μεγαλείο ψυχής, προχώρησε σε δωρεά των οργάνων της.

Ο 27χρονος, αλβανικής υπηκοότητας, που κρατείται προσωρινά στις φυλακές Νιγρίτας, κατηγορείται για επικίνδυνη οδήγηση που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος και οδήγηση χωρίς άδεια.

Διαβάστε επίσης: Δίκη για τον θάνατο της Έμμας: «Τεχνικά ανασφαλές και επικίνδυνο το ΙΧ που την παρέσυρε»

Μετά την απολογία του, αναμένεται η πρόταση της εισαγγελέα και στη συνέχεια η απόφαση του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων.

Σε δήλωσή του στο documentonews.gr, ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης φοιτήτριας, τονίζει ότι το «συγκεκριμένο αυτοκίνητο είχε υποστεί μετατροπές που το καθιστούσαν επικίνδυνο για την κυκλοφορία στο δρόμο».

Υπενθυμίζεται ότι την Πέμπτη απολογήθηκε η συνοδηγός, η οποία έχει απαλλαχθεί από τις κατηγορίες. Όπως ανέφερε η συνοδηγός, μετά την παράσυρση της Έμμας, επιχείρησε να βγει από το αυτοκίνητο για να βοηθήσει αλλά ο οδηγός την τράβηξε από το χέρι.

Διαβάστε σχετικά: Δίκη για τον θάνατο της Έμμας: «Πήγα να φύγω και με τράβηξε από το χέρι – Φοβήθηκα» κατέθεσε η 20χρονη συνοδηγός

«Φεύγοντας από το σημείο του δυστυχήματος, όταν στρίψαμε στην οδό Ιασωνίδου, άνοιξα την πόρτα και πήγα να φύγω. “ Άσε με, θέλω να πάω στην κοπέλα. Να πάω σπίτι”, του είπα και μου απάντησε: “Δώσε μου δυο λεπτά”. Με τράβηξε από το χέρι. Ένιωσα και φόβο με το συγκεκριμένο άτομο για το τι μπορεί να κάνει. Για να με καθησυχάσει, είπε ότι δεν είναι βαριά χτυπημένη. Όταν πήγα σπίτι διάβασα ότι ήταν διασωληνωμένη. Ήμουν σε σοκ» είπε.

Την ίδια ώρα, η μητέρα της Έμμας, κατήγγειλε την Πέμπτη ότι «κάποιος έχει βάλει χέρι στο βούλευμα και αθωώθηκε η συνοδηγός». Συγκεκριμένα, η Κέλλυ Καμπάκη, μιλώντας στην ΕΡΤ το πρωί της Πέμπτης, ανέφερε ότι «Κάποιος έβαλε το χέρι του και όταν έγινε η κλήση για το δικαστήριο δεν ήταν στη λίστα με τους μάρτυρες. Όταν η δικογραφία γράφει ότι συνελήφθη πώς έρχεται ο δικαστής και οι δυο πλημμελειοδίκες στο βούλευμα και υπογράφουν ότι πήγε αυθόρμητα και αυτόβουλα. Που το βρήκαν το αυθόρμητα και αυτόβουλα;».

Διαβάστε επίσης: Συγκλόνισε η μητέρα της Έμμας που «έσβησε» σε τροχαίο: «Έκανε όπισθεν και την ξαναπάτησε»

Συγκλόνισε ο πατέρας της άτυχης Έμμας που «έσβησε» σε τροχαίο: «Ο δρόμος δεν είναι πίστα, δε βγαίνεις έξω και θερίζεις»

«Κάποιος έβαλε το χέρι του στο βούλευμα και αθώωσε τη συνοδηγό» καταγγέλλει η μητέρα της Έμμας (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter