Αποστάσεις και του Χρήστου Σπίρτζη από το ερωτηματολόγιο του iSYRIZA (Video)

Αποστάσεις και του Χρήστου Σπίρτζη από το ερωτηματολόγιο του iSYRIZA (Video)

Διαφωνεί με το ερωτηματολόγιο που αναρτήθηκε στο iSYRIZA ενόψει του συνεδρίου του κόμματος και ο Χρήστος Σπίρτζης, λέγοντας πως δεν πρόκειται να απαντήσει στο ερωτηματολόγιο του πρόεδρου της παράταξης, Στέφανου Κασσελάκη.

Συγκεκριμένα, σε σχετική συνέντευξή του στην εκπομπή «Newsroom» της ΕΡΤ, ο Χρήστος Σπίρτζης δήλωσε: «Πολλά από αυτά είναι ληγμένα ζητήματα. Μάλλον δεν είναι ενημερωμένος ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ. Το τι είδους κόμμα είναι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει λήξει στο προηγούμενο συνέδριο. Τα ταυτοτικά ζητήματα δεν λήγουν ανάλογα με το ποιος είναι πρόεδρος, αλλά στο συνέδριο».

Επίσης, κινούμενος στο πλαίσιο που έθεσε νωρίτερα και η Όλγα Γεροβασίλη, ο Χρήστος Σπίρτζης χαρακτήρισε ως «απαράδεκτη» την κίνηση του Στέφανου Κασσελάκη να βγάζει ερωτηματολόγιο με πολύ συγκεκριμένη κατεύθυνση. Τόνισε, δε, πως «όταν ο πρόεδρος ενός κόμματος δεν γνωρίζει ποιες είναι οι διαδικασίες που ο ίδιος εισηγήθηκε, κάτι δεν πάει καλά».

Ο Χρήστος Σπίρτζης έκανε λόγο για οργανωτικό χάος στον ΣΥΡΙΖΑ και προσπάθεια του Στέφανου Κασσελάκη να το βγάλει από πάνω του και μίλησε για κατάρρευση του κόμματος.

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter