Αράχωβα: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Όλιβερ – Μάρτυρας «κλειδί» σπάει τη σιωπή του

Αράχωβα: Νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση του Όλιβερ – Μάρτυρας «κλειδί» σπάει τη σιωπή του

Νέα στοιχεία για τη κακοποίηση του Όλιβερ έρχονται στο φως της δημοσιότητας καθώς μάρτυρας «κλειδί» αποφάσισε να λύσει τη σιωπή του για το τρόπο που βρήκε φριχτό θάνατο το χάσκι στην Αράχωβα.

Δείτε επίσης: Αράχωβα: Νέες εξελίξεις για την υπόθεση του Όλιβερ – «Όλες οι μαρτυρίες μιλούν για το ίδιο πρόσωπο» (Video)

Σύμφωνα με την δικηγόρο Ανθούλα Ανάσογλου, η οποία εκπροσωπεί τις φιλοζωικές οργανώσεις, ο μάρτυρας θα καταθέσει σημαντικά στοιχεία για τον φερόμενο δράστη. Ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει και να δώσει στις αρχές πληροφορίες που γνωρίζει για την υπόθεση.

«Κάθε άνθρωπος θέλει τον χρόνο του. Θέλει να δει με τι σοβαρότητα εξελίσσεται μια υπόθεση. Γιατί ακούει πολλά και διάφορα», ανέφερε η κ. Ανάσογλου στο Star και πρόσθεσε για τον μάρτυρα «κλειδι»: «Ας πούμε ότι είναι κάτοικος της περιοχής και ας πούμε ότι σε αυτόν εκμυστηρεύτηκαν… Ξέρετε, για να μιλήσει κάποιος πρέπει να νιώθει μία ασφάλεια. Δε μιλάει κανένας, ούτε θα επιτρέψω σε κανέναν να μιλάει και να λέει ονόματα».

«Είπα ότι είμαστε κοντά και ότι γνωρίζουμε. Αυτό που λέμε είναι ότι υπάρχουν συγκεκριμένες καταγγελίες και ότι πρέπει να εξεταστούν… Δεν ξέρω αν είναι συγκάλυψη ή μια προσπάθεια να ξεχαστεί η υπόθεση», πρόσθεσε η δικηγόρος, με την ίδια να ξεκαθαρίζει ότι δεν έχει γίνει ταυτοποίηση του δράστη, αλλά υπάρχουν στοιχεία που οδηγούν σε ένα συγκεκριμένο άτομο.

«Υπάρχει αυτός ο άνθρωπος που θα δώσει τηλέφωνο αυτόπτη μάρτυρα» ανέφερε η δικηγόρος, ενώ ερωτώμενη αν πιστεύει ότι είχε κακοποιηθεί ο Όλιβερ, απάντησε ότι «είμαι βέβαιη».

Διαβάστε επίσης: Αράχωβα: Νέες εξελίξεις για την υπόθεση του Όλιβερ – «Όλες οι μαρτυρίες μιλούν για το ίδιο πρόσωπο» (Video)

 

 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter