Αράχωβα: Νέες εξελίξεις για την υπόθεση του Όλιβερ – «Όλες οι μαρτυρίες μιλούν για το ίδιο πρόσωπο» (Video)

Αράχωβα: Νέες εξελίξεις για την υπόθεση του Όλιβερ – «Όλες οι μαρτυρίες μιλούν για το ίδιο πρόσωπο» (Video)

Δικηγόρος της πλευράς του κηδεμόνα του Όλιβερ υποστηρίζει ότι έχει ταυτοποιηθεί το πρόσωπο που ευθύνεται για τον θάνατο του 8χρονου χάσκι στην Αράχωβα.

«Μετά από ανθρώπους που θέλησαν να μιλήσουν έχουμε την απάντηση για το ποιος το έκανε. Την απάντηση πρέπει να τη δώσει η δικαιοσύνη βέβαια και όχι εμείς. Θα ζητήσουμε τα άτομα που έχουν την απάντηση να καταθέσουν και ήδη αρκετά άτομα έχουν καταθέσει», σημείωσε μιλώντας στον Alpha η δικηγόρος Ανθούλα Ανάσογλου.

«Ίσως είναι ζήτημα των Αρχών να θέλουν να δέσουν το συγκεκριμένο άτομο. Το όνομα έχει ακουστεί. Όλα δείχνουν αυτό το άτομο, όλα εξηγούν τους λόγους που το έκανε. Εγώ χθες ανατρίχιασα… Αλλά δεν μπορώ να το πω στον αέρα. Προσπάθησε να τους ξεγελάσει όλους από την αρχή», υπογράμμισε η κ. Ανάσογλου.

 

Καθηγητής Κτηνιατρικής: «Το χάσκι κακοποιήθηκε από άνθρωπο»

Παράλληλα, καθηγητής Κτηνιατρικής που έλαβε γνώση των φωτογραφιών του Όλιβερ, συντάσσεται με την κρίση της κτηνιάτρου περί κακοποίησης του 8χρονου χάσκι.

«Η θέση και φύση αυτών των αλλοιώσεων δεν συνάδουν με τυχαία τραύματα ή ατύχημα», επισημαίνεται μεταξύ άλλων στην επιστολή του καθηγητή προς την κτηνίατρο.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter