Άρθρο – προαναγγελία αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Γιώργο Σταθάκη

Άρθρο – προαναγγελία αποχώρησης από τον ΣΥΡΙΖΑ για τον Γιώργο Σταθάκη

Άρθρο – «προάγγελο» αποχώρησής του Γιώργου Σταθάκη από τον ΣΥΡΙΖΑ δημοσιεύεται στο News247.gr.

Ο πρώην βουλευτής και υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ, ασκεί κριτική στην εποχή Κασσελάκη και αφήνει να εννοηθεί πως αποχωρεί από το κόμμα.

Στο άρθρο του ο Γιώργος Σταθάκης ξεκινάει με τη διαπίστωση ότι «το ταξίδι του ΣΥΡΙΖΑ έκλεισε οριστικά με την εκλογή Κασσελάκη», και πως «η νίκη της «τάσης Κασσελάκη» στρέφει οριστικά το ΣΥΡΙΖΑ στο «λαϊκισμό».

Εκτοξεύει έμμεσες «βολές» κατά του Αλέξη Τσίπρα, κάνοντας λόγο για «καταστροφική στρατηγική που επέλεξε ο ΣΥΡΙΖΑ από το 2019 και μετά», ενώ για τον Στέφανο Κασσελάκη τονίζει πως είναι «μία απολίτικη ρευστή φιγούρα (θαυμαστής του Μητσοτάκη, ψήφισε Παπανδρέου, αλλά τελικά είναι Αριστερός). Δεν έχει παρά θολές ιδέες για την ιστορία της χώρας, την πολιτική, την Ευρώπη, τα πολιτικά ρεύματα σκέψης, την πολιτική της ΝΔ στα «μεγάλα θέματα», την γεωπολιτική, την ίδια τη διακυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ».

Στο τέλος του άρθρου των 3.000 λέξεων ο πρώην υπουργός αναφέρει ότι «κάθε έννοια κόκκινης γραμμής έχει ήδη καταπατηθεί, πριν την εκλογή Προέδρου και μετά. Η Αριστερά δεν έχει θέση δυστυχώς στο «κόμμα Κασσελάκη – Παππά – Πολάκη».

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter