Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την κάλυψη σε Βαρτζόπουλο και για τα ψέματα Φλωρίδη (Video)

Επίθεση ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση για την κάλυψη σε Βαρτζόπουλο και για τα ψέματα Φλωρίδη (Video)

«Η αθλιότητα του κυβερνητικού εκπροσώπου δεν έχει προηγούμενο. Ο Παύλος Μαρινάκης κάλυψε εξ ολοκλήρου τις φασιστικές αθλιότητες του Δ. Βαρτζόπουλου, κάνοντας λόγο για “επιστημονικές απόψεις”. Και σαν να μην έφτανε αυτό, τόλμησε να συμψηφίσει την “επιστημονική” κάλυψη των γυναικοκτονιών, με τους νεκρούς στην πυρκαγιά του Ματιού, καθώς υπονόησε ότι φταίει ο Ποινικός Κώδικας του ΣΥΡΙΖΑ» αναφέρουν από την Κουμουνδούρου και συμπληρώνουν:

«Είναι σαφές πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης υιοθετεί και αναλαμβάνει την ευθύνη για τις συνέπειες που έχουν οι “επιστημονικές” αθλιότητες του υφυπουργού και βουλευτή του».

Απάντηση στα ψέματα Φλωρίδη

Απάντηση στην κυβέρνηση και τον υπουργό Δικαιοσύνης έδωσε η Βούλα Κεχαγιά με αφορμή τα ψευδή κατά του ΣΥΡΙΖΑ μετά την ανακοίνωση της ετυμηγορίας για την τραγωδία στο Μάτι.

Διαβάστε επίσης: Τα διαρκή ψέματα του Φλωρίδη και ο… δήθεν νόμος του ΣΥΡΙΖΑ για τη δίκη στο Μάτι (Video)

Η εκπρόσωπος Τύπου της Κουμουνδούρου στη δήλωσή της επισημαίνει ότι «η  εξαγορά της ποινής που καταργήθηκε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, επανήλθε με τον ν. 5090/2024 από τον κ. Φλωρίδη που συνεχίζει να ψεύδεται. Τώρα οι υπεύθυνοι θα ήταν φυλακή».

Για τις δηλώσεις Βαρτζόπουλου, ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως «το να αιτιολογείς τις γυναικοκτονίες, δεν είναι θέμα λάθος διατύπωσης… Εάν ήμουν ο πρωθυπουργός και άκουγα τη δήλωση αυτή, ένα λεπτό μετά θα τον έδιωχνα».

Διαβάστε επίσης: Κασσελάκης: «Η ανατροπή είναι γενική ανάγκη – Θα έδιωχνα τον Βαρτζόπουλο σε ένα λεπτό…» (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter