Κασσελάκης: «Η ανατροπή είναι γενική ανάγκη – Θα έδιωχνα τον Βαρτζόπουλο σε ένα λεπτό…» (Video)

Κασσελάκης: «Η ανατροπή είναι γενική ανάγκη – Θα έδιωχνα τον Βαρτζόπουλο σε ένα λεπτό…» (Video)

Tο «ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ για τις ευρωεκλογές είναι πολύ καλύτερο από της ΝΔ, όπως και η ποιότητα των ανθρώπων» τόνισε ο Στέφανος Κασσελάκης σε συνέντευξη που έδωσε στον Alpha σήμερα το πρωί.

«Όσοι θέλουν την πρόοδο, πιστεύουν ότι ένα ψηφοδέλτιο που έχει υμνήτρια τον Κασιδιάρη έναν άλλο με χουντικά συνθήματα εκπροσωπεί την πρόοδο;» αναρωτήθηκε, στρέφοντας τα πυρά του για ακόμα μια φορά σε Μελέτη και Αυτιά, ενώ για τις δηλώσεις Βαρτζόπουλου είπε πως «το να αιτιολογείς τις γυναικοκτονίες, δεν είναι θέμα λάθος διατύπωσης… Εάν ήμουν ο πρωθυπουργός και άκουγα τη δήλωση αυτή, ένα λεπτό μετά θα τον έδιωχνα».

«Η ανατροπή είναι γενική ανάγκη σε αυτές τις εκλογές. Δεν θέλουμε τη νίκη για να τιμωρήσουμε τη ΝΔ αλλά επειδή το αξίζουμε» είπε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο ίδιος ρωτήθηκε για άλλη μια φορά για την αποπομπή από το ψηφοδέλτιο του Δημήτρη Παπανώτα. «Με χαρά να συνομιλήσω μαζί του, δεν έχω τίποτα επί προσωπικού. Απλά πιστεύω ότι όταν υπάρχουν μερικά πράγματα που πληγώνουν τον κόσμο, ένας πρόεδρος κόμματος που πρεσβεύει ξεκάθαρες αξίες πρέπει να δρα. Εύχομαι να κάνει ο κ. Μητσοτάκης το ίδιο» σημείωσε.

Επίσης, ρωτήθηκε και για τα δημοσιεύματα που λένε ότι ο Άρης Σπηλιωτόπουλος ανέλαβε ρόλο στην επικοινωνιακή ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ: «Δεν σχολιάζω θέματα συνεργατών εντός του κόμματος» σημείωσε.

Ο Στέφανος Κασσελάκης κλήθηκε να σχολιάσει την απόφαση για τη δίκη για το Μάτι και τους ισχυρισμούς της κυβέρνησης ότι το δικαστήριο επηρεάστηκε από τους ποινικούς κώδικες που είχε ψηφίσει ο ΣΥΡΙΖΑ το 2019. «Είναι τεράστιο ψέμα. Το άρθρο βάσει του οποίου αθωώθηκαν ισχύει από 1950» ξεκαθάρισε και συμπλήρωσε:

«Δεν είναι ζήτημα αυτή τη στιγμή συμψηφισμού με τα Τέμπη. Αισθάνομαι ντροπή σε προσωπικό επίπεδο για την έκβαση αυτής της υπόθεσης. Λυπάμαι πάρα πολύ για οικογένειες των θυμάτων. Δεν είναι δικαιοσύνη αυτό».

 

Διαβάστε επίσης:


Ακτιβίστρια «στρίμωξε» τη φον ντερ Λάιεν για τη Γάζα – «Είσαι εγκληματίας πολέμου» (Video)


Ο Φλωρίδης καλύπτει και τον Βαρτζόπουλο που «ξέπλυνε» τις γυναικοκτονίες (Video)


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter