Ακροδεξιά στήριξη Καρατζαφέρη σε Μητσοτάκη: «Ο,τι καλύτερο υπάρχει» – Στήριξη σε δύο από τα τρία «πολιτικά παιδιά» του

Ακροδεξιά στήριξη Καρατζαφέρη σε Μητσοτάκη: «Ο,τι καλύτερο υπάρχει» – Στήριξη σε δύο από τα τρία «πολιτικά παιδιά» του

Τη στιγμή που η πολιτική φθορά της κυβέρνησης αποτυπώνεται σε κάθε δημοσκόπηση και η διαρροή γαλάζιων ψηφοφόρων σε εκ δεξιών κόμματα, είναι ο μεγαλύτερος φόβος του Μαξίμου, ο Γιώργος Καρατζαφέρης βάζει για άλλη μία φορά «πλάτη», ώστε να στηρίξει τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

Συγκεκριμένα σε συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ανέφερε ότι «ο Μητσοτάκης είναι ό,τι καλύτερο υπάρχει τώρα. Δεν βρίσκω άλλον. Δηλαδή, πες ότι ο Μητσοτάκης ερωτεύεται και φεύγει, και πάει, ξέρω γω, στη Μάλαγα. Μετά, τι; Ποιον; Να πάμε στον Κασσελάκη; Εχει περισσή φαιδρότητα, που δεν του χρειάζεται. Να πάμε στον Ανδρουλάκη; Είναι σαν να έχει έρθει σε μια λάθος εποχή. Να βάλουμε την Κωνσταντοπούλου; Ανοήτως κραυγάζουσα. Για τον Βελόπουλο σου είπα. Ο Νατσιός αισθάνεται ότι έχει το Άγιο Πνεύμα επί της κεφαλής του. Δεν υπάρχει κάτι για να δούμε την επόμενη μέρα, εάν ο Μητσοτάκης για κάποιον λόγο φύγει – που το θεωρώ πολύ πιθανό».

Στήριξη σε Γεωργιάδη-Βορίδη και βολές σε Βελόπουλο

Μάλιστα, για τα «πολιτικά παιδιά του», όπως χαρακτηριστικά λέει, πήρε καθαρή θέση, δίνοντας μήνυμα στήριξης προς τη γαλάζια παράταξη,
Χαρακτηριστικά, για τον Μάκη Βορίδη είπε ότι «είναι ό,τι καλύτερο διαθέτει αυτή η παράταξη. Είναι έξυπνος, είναι μεθοδικός», ενώ για τον Άδωνη Γεωργιάδη ανέφερε ότι «είναι ένας εξαιρετικός σολίστ, άνευ του οποίου και ο καλύτερος μαέστρος δεν πιάνει το μάξιμουμ που επιθυμεί με την ορχήστρα του. Στο σόλο εκπληκτικός. Αλλά έχω την αίσθηση ότι καλύτερος μαέστρος θα είναι ο Μάκης».

Σε ό,τι αφορά τον Κυριάκο Βελόπουλο ο πρώην πρόεδρος του ακροδεξιού ΛΑΟΣ, σημείωσε ότι «για να γίνει κάποιος αρχηγός πρέπει να έχει τα συστατικά του Π.Ε.Χ.Η.: παιδεία, ευφυΐα, χαρακτήρα, ήθος. Ο Βελόπουλος έχει το ένα από αυτά, την ευφυΐα. Δεν έχει τα άλλα, ως εκ τούτου δεν κάνει γι’ αυτό τον ρόλο».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης για άλλη μία φορά δίνει «ακροδεξιό» χέρι βοήθειας στον Κυριάκο Μητσοτάκη, την στιγμή που το Μαξίμου βλέπει ότι η πολιτική φθορά σε δεξιότερα κόμματα συνεχίζεται.

Διαβάστε επίσης:


Κασσελάκης: «Η ανατροπή είναι γενική ανάγκη – Θα έδιωχνα τον Βαρτζόπουλο σε ένα λεπτό…» (Video)


Ακτιβίστρια «στρίμωξε» τη φον ντερ Λάιεν για τη Γάζα – «Είσαι εγκληματίας πολέμου» (Video)


Ο Φλωρίδης καλύπτει και τον Βαρτζόπουλο που «ξέπλυνε» τις γυναικοκτονίες (Video)


Σοκ στην αγορά: Λόγω ακρίβειας 9,8% κάτω οι πωλήσεις στο λιανικό εμπόριο τον Φλεβάρη


Κύρτσος: Ο Αυτιάς και η ορμπανική-αντιευρωπαϊκή μετάλλαξη


Παναγιωτόπουλος για Βαρτζόπουλο: Συμμερίζεται τις απόψεις του ο Μητσοτάκης ή θα τον αποπέμψει;


Βρετανία: Βουλευτής παραιτείται από τους Συντηρητικούς και πηγαίνει στους Εργατικούς για να σωθεί το βρετανικό ΕΣΥ


Politico: Η φον ντερ Λάιεν κάνει άνοιγμα στην ευρωπαϊκή ακροδεξιά – Αντιδράσεις από Σοσιαλιστές και Πράσινους (Video)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter