Αστείες δικαιολογίες από το Αρσάκειο για το άγριο bullying στον 15χρονο

Αστείες δικαιολογίες από το Αρσάκειο για το άγριο bullying στον 15χρονο

Η διοίκηση των Αρσακείων προσπάθησε μέσω ανακοίνωσης να καλύψει τη «σιγή ασυρμάτου» που τηρεί ο πρόεδρος, Γιώργος Μπαμπινιώτης, αναφορικά με την υπόθεση άγριου bullying κατά 15χρονου μαθητή από συμμαθητές του, χρησιμοποιώντας ως επιχείρημα ότι οι έρευνες για το περιστατικό βρίσκονται σε εξέλιξη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι έπρεπε να περάσουν αρκετές ημέρες μετά τη γνωστοποίηση του περιστατικού ώστε να υπάρξει επίσημη αντίδραση από το Αρσάκειο και ενώ μητέρα μαθητή καταγγέλλει ότι ο Γιώργος Μπαμπινιώτης είχε κουνήσει το δάχτυλο κατά όσων κηδεμόνων είναι υπερπροστατευτικοί στο θέμα του bullying.

Διαβάστε επίσης: Αρσάκειο Ψυχικού: Τι υποστηρίζει τρεις ημέρες μετά για την κακοποίηση του 15χρονου

Υπόθεση bullying στο Αρσάκειο: «Πυρά» από μητέρα μαθήτριας κατά Μπαμπινιώτη – «Κούνησε το δάχτυλο στους γονείς»

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Η Διοίκηση των Αρσακείων Σχολείων δεν έχει προβεί σε δηλώσεις, αποφεύγοντας να παρέμβει σε μια διαδικασία που βρίσκεται εν εξελίξει, ακολουθώντας αυστηρά τη σχολική νομοθεσία και μάλιστα μια διαδικασία που αφορά σε ανήλικους μαθητές και τους γονείς τους.

Η Διεύθυνση του συγκεκριμένου Σχολείου μάς πληροφορεί ότι περατώθηκε ήδη η προβλεπόμενη διερευνητική διαδικασία (λήψη καταθέσεων των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους καθώς και εκπαιδευτικών) και το θέμα υποβάλλεται στον Σύλλογο Διδασκόντων του συγκεκριμένου Γυμνασίου, αρμόδιου να λάβει αποφάσεις επί του θέματος. Ο Σύλλογος έχει κληθεί να συνέλθει την ερχόμενη Τρίτη (11 Απριλίου) με παράλληλη προβλεπόμενη κλήτευση των εμπλεκομένων μαθητών και των γονέων τους.

Παράλληλα χωρεί η Ένορκη Διοικητική Εξέταση που ζήτησε και η Διοίκηση της Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας από την Εκπαιδευτική Διεύθυνση της Περιφέρειας, ώστε να διερευνηθούν και τυχόν ευθύνες των εκπαιδευτικών.

Από τη Διοίκηση των Αρσακείων Σχολείων»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter