Αστυνομικός απειλεί αριστερούς και… ζητά αληθινές σφαίρες: «Θα σας θάψουμε»

Αστυνομικός απειλεί αριστερούς και… ζητά αληθινές σφαίρες: «Θα σας θάψουμε»

Περιστατικό εκφοβισμού πολιτών από αστυνομικό βλέπει το φως της δημοσιότητας μετά το όργιο αστυνομικής βίας των τελευταίων ημερών με αποκορύφωμα όσα συνέβησαν στη Νέα Σμύρνη.

Συγκεκριμένα, η καμπάνια «Μένουμε Ενεργοί – υγεία, συλλογικότητα, αλληλεγγύη» καταγγέλλει τις απειλές που εκτόξευσε, με αφορμή τον τραυματισμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη, μέσω των Social Media, ένστολος που υπηρετεί στην Αττική. Όπως αναφέρει, ο εν λόγω ένστολος ζητά να… επιτραπούν οι αληθινές σφαίρες ενώ υποστηρίζει ότι… θα θάψουν αριστερούς όπου τους βρίσκουν!

Ωστόσο, όπως ενημέρωσε η ίδια σελίδα, λίγη ώρα από τη δημοσίευση της καταγγελίας ο αστυνομικός κατέβασε το προφίλ του σε instagram και facebook.

Όπως αναφέρει η καμπάνια: «Το πλήρες ονοματεπώνυμό του καθώς και οι προσωπικές του σελίδες στις πλατφόρμες instagram και facebook βρίσκονται στη διάθεσή μας. Και φυσικά στη διάθεση της ΕΛ.ΑΣ., της Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος και του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη …αν φυσικά ενδιαφερθούν για άλλο ένα “μεμονωμένο περιστατικό».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter