«Ασχολούμαστε με τα σημαντικά» λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ για την εκδήλωση Τεμπονέρα

«Ασχολούμαστε με τα σημαντικά» λένε από τον ΣΥΡΙΖΑ για την εκδήλωση Τεμπονέρα

«Εμείς κοιτάμε μπροστά» τονίζουν εμφατικά από τον ΣΥΡΙΖΑ για την πολιτική εκδήλωση, η οποία είναι προγραμματισμένη να γίνει στο θέατρο Αλφα την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου.

Ο Διονύσης Τεμπονέρας με τη συμμετοχή της Έφη Αχτσιόγλου από τη Νέα Αριστερά και του Μανώλη Χριστοδουλάκη από το ΠΑΣΟΚ θα μιλήσουν για το μέλλον των προοδευτικών κομμάτων στη χώρα. «Απέναντι στον Κυριάκο Μητσοτάκη, ποιος; Μια πειστική απάντηση των προοδευτικών δυνάμεων» είναι ο τίτλος της εκδήλωσης, η οποία θα επικεντρωθεί στην ανάγκη πολιτικής σύμπνοιας του χώρου.

Όπως είπε στο Documento ο Διονύσης Τεμπονέρας, στόχος είναι να ανοίξει η συζήτηση από τώρα για τη συνεννόηση της κεντροαριστεράς, με κάθε κόμμα να κρατά βεβαίως την αυτοτέλεια του.

«Απλώς μια εκδήλωση»

Αυτή η κίνηση έχει προκαλέσει κάποια ενόχληση στην Κουμουνδούρου, χωρίς όμως να ανάγεται σε μείζον πολιτικό θέμα. Στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ λένε στο Documento πως «πρόκειται απλώς για μία εκδήλωση» και τίποτα παραπάνω.

Επίσης, τονίζουν πως υπάρχει μια ξεκάθαρη αντίφαση σε αυτή την πρωτοβουλία: «Πώς γίνεται εκείνοι που επεδίωξαν τη διάσπαση και που καλλιεργούν κλίμα εσωστρέφειας να κόπτονται για την ενότητα του χώρου;» αναρωτιούνται με νόημα και συμπληρώνουν:

«Ο ΣΥΡΙΖΑ κοιτάει μπροστά. Ήδη πραγματοποιήθηκε το πρώτο Αναπτυξιακό Συνέδριο στην Κοζάνη και ετοιμαζόμαστε για το επόμενο στη Θεσσαλία. Χθες, συμμετείχε όλη η τοπική κοινωνία και όλοι οι φορείς της περιοχής, αναδεικνύοντας το Συνέδριο σε μείζον πολιτικό γεγονός που βοηθά στο να λυθούν τα μεγάλα προβλήματα της περιοχής. Εμείς ασχολούμαστε με τα σημαντικά…» λένε χαρακτηριστικά.

Και όλα αυτά, την ώρα που οι δημοσκοπήσεις δείχνουν πως αναμένεται μάχη για τη δεύτερη θέση στις κάλπες του Ιουνίου, με τα στελέχη της Χαριλάου Τρικούπη εδώ και αρκετούς μήνες να κάνουν περισσότερη αντιπολίτευση …στον ΣΥΡΙΖΑ πάρα στη ΝΔ.

Διαβάστε επίσης:

Στερνή μου γνώση: Τώρα η Νέα Αριστερά ψάχνεται για ενότητα!

Μαξίμου: Πλήρης κάλυψη Μενδώνη για τη φάμπρικα με παράτυπα εισιτήρια στην Ακρόπολη

Ούτε βήμα πίσω από τους αγρότες: Μπλόκα με τρακτέρ σε ολόκληρη τη χώρα (Photos-Video)

 

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter