Αθλιότητες από το iefimerida με αφορμή τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Βάφτισαν το κρέας… ψάρι

Αθλιότητες από το iefimerida με αφορμή τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη: Βάφτισαν το κρέας… ψάρι

Τεράστια ερωτήματα γεννάει ο τίτλος της ιστοσελίδας iefimerida.gr για τη στάση του Προκόπη Παυλόπουλου με αφορμή την εκλογή δύο γυναικών στις δύο κορυφαίες θέσεις της Δικαιοσύνης.

Ο τίτλος του πρώτου θέματος της ιστοσελίδας είναι ο εξής: «Οριστικό: Δεν υπογράφει ο Παυλόπουλος τις αλλαγές στη Δικαιοσύνη», κάτι που παραπέμπει ξεκάθαρα σε «μπλόκο» του Προκόπη Παυλόπουλου. Ωστόσο, φυσικά κάτι τέτοιο δεν ισχύει και ο τίτλος έχει ξεκάθαρο στόχο να δημιουργήσει εσφαλμένες εντυπώσεις, παίζοντας εμφανώς με τον θεσμό της Προεδρίας.

Δείτε επίσης: Γυναικεία υπόθεση – για πρώτη φορά- η ηγεσία της Δικαιοσύνης

Λίγο πιο κάτω, ο/η συντάκτης/συντάκτρια αυτοαναιρείται λέγοντας πως «ο Πρόεδρος ως τη λήξη της θητείας της σημερινής ηγεσίας της δικαιοσύνης, στις 30 Ιουνίου δεν πρόκειται να υπογράψει το σχετικό προεδρικό διάταγμα». Όχι τίποτα άλλο, μην κατηγορηθούν και για fake news δηλαδή…

Σε κάθε περίπτωση, η Προεδρία της Δημοκρατίας δεν θα μπορούσε να υπογράψει ή να μην υπογράψει τίποτε πριν από την επίσημη λήξη της θητείας των ανώτατων δικαστικών που είναι στις 30 Ιουνίου

Εξάλλου, νωρίτερα  πηγές της Προεδρίας της Δημοκρατίας, μετά από ερώτηση για το τι θα πράξει ο Προκόπης Παυλόπουλος όταν έρθει το Σχέδιο Διατάγματος για τη νέα ηγεσία της δικαιοσύνης υπογεγραμμένο από το υπουργικό Συμβούλιο, τόνιζαν ότι «όταν έρθει το σχέδιο θα μάθετε τι θα κάνει ο ΠτΔ».

… «Όταν έρθει».

Δείτε επίσης: Η ΝΔ επιχειρεί να εμπλέξει στον προεκλογικό της σχεδιασμό τον Προκόπη Παυλόπουλο

Δείτε επίσης: Μαξίμου: Η ΝΔ θέλει να εμπλέξει στις μεθοδεύσεις της τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter