Australian Open: Αγωτική πρόκριση στον β’ γύρο η Μαρία Σάκκαρη

Australian Open: Αγωτική πρόκριση στον β’ γύρο η Μαρία Σάκκαρη

Η Μαρία Σάκκαρη πέρασε έστω και δύσκολα το εμπόδιο της Γερμανίδας Τατιάνα Μαρία και προκρίθηκε στον δεύτερο γύρο του Australian Open.

Η Μαρία (νο 258) έβαλε δύσκολα στην Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία κυριευμένη από το άγχος που της κόστισαν πολλά αβίαστα λάθη (37 έναντι 23 της αντιπάλου της), χρειάστηκε σχεδόν δύο ώρες για να πάρει τον αγώνα με 2-0 σετ (6-4, 7-6).

«Ήμουν αγχωμένη»

«Καθένας γνωρίζει ότι ο πρώτος γύρος ποτέ δεν είναι εύκολος. Ήταν ένας υπέροχος αλλά και περίεργος αγώνας -και το λέω με την καλή έννοια- που τον βρήκα δύσκολο» δήλωσε μετά το παιχνίδι η Μαρία Σάκκαρη και πρόσθεσε: «Ήθελα χρόνο να βρω ρυθμό στον τρόπο που έπαιζε η αντίπαλός μου, η οποία έκανε εξαιρετική δουλειά. Ήμουν λίγο αγχωμένη σε αυτό το όμορφο γήπεδο. Μερικές φορές είμαι σκληρή με τον εαυτό μου και την ομάδα μου, αλλά δουλεύω σ’ αυτό. Χαίρομαι που βρήκα τρόπο να κερδίσω και να συνεχίσω στο τουρνουά.

Ποτέ δεν είναι εύκολο. Πέρυσι εδώ αποκλείστηκα νωρίς, αλλά στο τέλος της χρονιάς μπήκα στο Top10. Mετά το Roland Garros και το US Open τα πράγματα άλλαξαν, αλλά δεν άλλαξαν για τον εαυτό μου. Εξακολουθώ να είμαι αυστηρή με τον εαυτό μου».

Επόμενη αντίπαλος της Σάκκαρη στον β’ γύρο, θα είναι η 19χρονη Κινέζα, Κινγουέν Ζενγκ (νο 111) που επικράτησε 2-1 σετ της Αλιασάντρα Σάσνοβιτς. Το παιχνίδι θα γίνει την Τετάρτη (19/1)

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter