Αυλωνίτης για Σπαρτιάτες: «Αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί»

Αυλωνίτης για Σπαρτιάτες: «Αποκλειστική ευθύνη της ΝΔ η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί»

Απάντηση στον κυβερνητικό εκπρόσωπο δίνει ο τομεάρχης Δικαιοσύνης του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξανδρος Αυλωνίτης σχετικά με του Σπαρτιάτες.

Ο Παύλος Μαρινάκης κατηγόρησε τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «μόλις σήμερα αποφάσισε να στείλει υπόμνημα στον Άρειο Πάγο κατά του κόμματος Σπαρτιάτες», την ώρα -που όπως υποστηρίζει- «η προθεσμία έχει λήξει από τις 20 Απριλίου». «Από επαναστατική γυμναστική και δηλώσεις χορτάσαμε. Αλλά την Δημοκρατία την υπερασπίζεται κανείς με πράξεις» σημείωσε χαρακτηριστικά.

«Η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από βαστάζους και από υπομνήματα. Ας πάψει ο κ. Μαρινάκης τους βερμπαλισμούς κι ας αφήσει τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της», τονίζει ο Αλέξανδρος Αυλωνίτης, υποστηρίζοντας πως «είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί» με τους νεοναζιστές.

Διαβάστε σχετικά: ΣΥΡΙΖΑ: Οι Σπαρτιάτες είναι η αφανής εταιρεία του Κασιδιάρη – Η ατολμία της κυβέρνησης αποθράσυνε τους νεοναζιστές

Η ανακοίνωση- απάντηση του Αλέξανδρου Αυλωνίτη:

«Η Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από βαστάζους

Είναι υποκριτικό και εξοργιστικό να «κουνάει το δάκτυλο» στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Μαρινάκης για δήθεν απουσία μας από ζητήματα που αφορούν στην ποιότητα της δικαιοσύνης, με αφορμή την υπόθεση των «Σπαρτιατών».

Ο κ. Μαρινάκης γνωρίζει καλά ότι είναι αποκλειστική ευθύνη της κυβέρνησης της ΝΔ, η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί, απότοκο των πολλαπλών και ανεπαρκέστατων νομοθετικών ρυθμίσεων του 2021 και 2023, που οδήγησαν στις γνωστές παλινωδίες με την εκλογή του χρυσαυγίτη Κασιδιάρη στο δημοτικό συμβούλιο Αθηναίων. Τότε, είχαμε ζητήσει τη συνεργασία όλων των δημοκρατικών δυνάμεων, αλλά δυστυχώς δεν εισακουστήκαμε.

Επαναλαμβάνω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. καταθέτει εμπεριστατωμένο κείμενο που αναδεικνύει όλες αυτές τις ολιγωρίες και ξεκαθαρίζω ότι σε κάθε περίπτωση η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν έχει ανάγκη από βαστάζους και από υπομνήματα.

Ας πάψει ο κ. Μαρινάκης τους βερμπαλισμούς κι ας αφήσει τη Δικαιοσύνη να κάνει τη δουλειά της».

Διαβάστε επίσης:

Ο ΣΥΡΙΖΑ καλεί τον Μητσοτάκη στη Βουλή για την ακρίβεια: «Έχει ευθύνες τις οποίες δεν θέλει να αναλάβει» λέει ο Φάμελλος

Χατζηδάκης: Ωμή παραδοχή για ακρίβεια… 14ετίας και χιλιοπαιγμένα αφηγήματα

Ο Μητσοτάκης συναντά τον Ιερώνυμο υπό τον φόβο διαρροών και νέων… κηρυγμάτων

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter