Αυστραλία: Λευκός καρχαρίας 4 μέτρων ξεβράστηκε σε παραλία (Video)

Αυστραλία: Λευκός καρχαρίας 4 μέτρων ξεβράστηκε σε παραλία (Video)

Ένας μεγάλος λευκός καρχαρίας μήκους τεσσάρων μέτρων εθεάθη να κολυμπάει δίπλα στην ακτή, κοντά στην παραλία Κίνγκσκλιφ της Αυστραλίας το πρωί της Δευτέρας 4 Μαρτίου, και τελικά ξεβράστηκε στην ακτή.

Καθώς οι ναυαγοσώστες παρακολουθούσαν την πορεία του, ο θηλυκός καρχαρίας που κολυμπούσε κατά μήκος της ακτής, βγήκε στην παραλία σε κακή κατάσταση, με τις αρχές και μια κτηνιατρική ομάδα από το Sea World να σπεύδουν στο σημείο.

Το ζώο, που πάλευε στα ρηχά, υποβλήθηκε τελικά σε ευθανασία στην παραλία και με μια μπουλντόζα μεταφέρθηκε με ασφάλεια από την άμμο.

«Δυστυχώς, ο καρχαρίας ήταν σε κακή κατάσταση, η κτηνιατρική ομάδα του Sea World του χορήγησε φάρμακα, ωστόσο τελικά υποβλήθηκε σε ευθανασία», σημείωσε ένας εκπρόσωπος της κτηνιατρικής ομάδας.

«Ο καρχαρίας φάνηκε να έχει υποκείμενα προβλήματα υγείας, με τη συμπεριφορά του ενώ κολυμπούσε στα ρηχά πριν φτάσει στην παραλία να μην είναι τυπική για το είδος του», πρόσθεσε ο ίδιος.

Μολονότι δεν υπήρχαν ασυνήθιστα σημάδια στο σώμα του καρχαρία, το Τμήμα Αλιείας της Νέας Νότιας Ουαλίας θα διεξαγάγει νεκροψία για να προσπαθήσει να εντοπίσει τι τον οδήγησε στην παραλία, σημείωσε ο εκπρόσωπος.

Ενώ καρχαρίες έχουν εντοπιστεί στα νερά γύρω από την παραλία Κίνγκσκλιφ, ήταν πολύ ασυνήθιστο να εμφανιστεί στη στεριά. Ο γενικός διευθυντής του σερφ κλαμπ Cudgen Headland, Γκρεγκ Σουίφτ, είπε ότι «δεν είχε ξαναδεί ποτέ κάτι παρόμοιο στη ζωή του», σύμφωνα με τον Guardian.

Διαβάστε επίσης:

ΝΑΤΟ: Στρατιωτικά γυμνάσια στη Σκανδιναβία με το βλέμμα στη Ρωσία

Γερμανία: Παρέμβαση καγκελαρίου Σολτς υπέρ Τζούλιαν Ασάνζ και κατά της έκδοσης στις ΗΠΑ

Αλληλοκατηγορίες Μόσχας – Βερολίνου μετά τη διαρροή συνομιλίας αξιωματικών για την Ουκρανία

Γαλλία: H πρώτη χώρα που συμπεριλαμβάνει το δικαίωμα στην άμβλωση στο Σύνταγμά της

Ο Τραμπ μπέρδεψε τον Μπάιντεν με τον… Ομπάμα – Σάστισαν οι οπαδοί του (Video)

 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter