Αυτή είναι η «άριστη» Δήμητρα Ακριτίδου που εμβολιάστηκε εκτός σειράς στη Θεσσαλονίκη

Αυτή είναι η «άριστη» Δήμητρα Ακριτίδου που εμβολιάστηκε εκτός σειράς στη Θεσσαλονίκη

Η Δήμητρα Ακριτίδου, πρώην πλέον αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Θεσσαλονίκης, αποτελεί μία από τις περιπτώσεις εκτός σειράς εμβολιασμού «γαλάζιων» στελεχών στη Θεσσαλονίκη, εις βάρος παιδιών με αναπηρία και ηλικιωμένων που είχαν κλείσει ραντεβού. 

Η αποκάλυψη για τους εμβολιασμούς 24 στελεχών της ΝΔ και συγγενών τους σε δύο ιδρύματα της Θεσσαλονίκης, προκάλεσε αναστάτωση στο εσωτερικό της ΝΔ που έλαβε απόφαση (υπό το βάρος των σοβαρότατων καταγγελιών και της κοινωνικής κατακραυγής) να προχωρήσει στη διαγραφή δύο προσώπων που συμμετείχαν στη διαδικασία, εις βάρος ηλικιωμένων και παιδιών με αναπηρία. 

Η μία από τις δύο διαγραφές αφορούσε τη Δήμητρα Ακριτίδου, η οποία εκτός της κομματικής ταυτότητάς της έχασε και τη θέση της αντιδημάρχου Παιδείας Θεσσαλονίκης, με τον δήμαρχο Ζέρβα να την αποπέμπει, σε μια προσπάθεια να κατέβουν οι τόνοι έπειτα από την αποκάλυψη του νέου επιτελικού σκανδάλου.

Η κυρία Ακριτίδου αποτελεί ένα από τα παραδείγματα των γαλάζιων «αρίστων», οι οποίοι δεν δίστασαν να παρακάμψουν τις νόμιμες διαδικασίες και τα ραντεβού των πολιτών, σπεύδοντας να εμβολιαστούν. Η πρώην αντιδήμαρχος Παιδείας του δήμου Θεσσαλονίκης, έχει προβάλλει δεκάδες φορές τη γαλάζια πολιτική της «ταυτότητα», με τον λογαριασμό της στο facebook να περιέχει, μεταξύ άλλων, φωτογραφίες μαζί με τον Κυριάκο Μητσοτάκη (πριν αλλά και μετά την ανάληψη της κυβέρνησης από τη ΝΔ), αλλά και με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι επί θητείας Ακριτίδου, τον περασμένο Σεπτέμβριο, είχε ξεσπάσει ακόμη ένα σκάνδαλο, όταν η αντιδημαρχία της πόλης μοίραζε δηλώσεις στα σχολεία, απαιτώντας από τους γονείς όσων παιδιών επιθυμούσαν να παίρνουν το κολατσιό τους εκεί να δηλώνουν αν… βρίσκονται σε κατάσταση ένδειας και το ότι αδυνατούν να καλύψουν τα έξοδα για τη σίτιση των μαθητών.

Πηγή φωτογραφίων: Ακριτίδου Δήμητρα / Facebook

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter