Αυτή είναι η καθαρίστρια που καταδικάστηκε – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκιση (Photos+Video)

Αυτή είναι η καθαρίστρια που καταδικάστηκε – Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποφυλάκιση (Photos+Video)

Το Πενταμελές Εφετείο Κακουργημάτων Λάρισας αποφάσισε την αποφυλάκιση της γυναίκας που είχε καταδικαστεί σε 10 κάθειρξη και η υπόθεσή της είχε προκαλέσει κύμα αντιδράσεων αλλά και την παρέμβαση της Εισαγγελέως του Αρείου Πάγου, Ξένης Δημητρίου.

Η 53χρονη γυναίκα δήλωσε ευτυχισμένη και δικαιωμένη και ευχαρίστησε τον κόσμο που, όπως είπε, τη στήριξε και συγχώρησε τα αδίκημά της.

Μιλώντας στον ANT1 και ερωτηθείσα εάν μετάνιωσε για την πλαστογράφηση του απολυτηρίου της, είπε ότι έχει μετανιώσει για την πράξη της, αλλά δε μετάνιωσε που μεγάλωσε δυο σωστά παιδιά.

Πρόσθεσε ακόμη ότι αφού ξεκουραστεί, θα συνεχίσει τις σπουδές της στο Γυμνάσιο, καθώς πριν καν μπει στη φυλακή είχε ήδη πάρει το απολυτήριο του Δημοτικού και θα ψάξει για δουλειά.





Ικανοποιημένοι, με την απόφαση του Πενταμελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας που αφορά την αποφυλάκιση της 53χρονης καθαρίστριας από τον Βόλο, δηλώνουν ο δικηγόρος της καθαρίστριας, αλλά και η κόρη της.

Διαβάστε ακόμη: Συγκλονίζει η καθαρίστρια μέσα από τη φυλακή: Ντρέπομαι αλλά ήθελα τα παιδιά μου να έχουν καλύτερη ζωή από τη δική μου

Διαβάστε ακόμη: Τι είπε ο γιος της καθαρίστριας για τη μητέρα του: «Έκανε παρανομία για να μας ταΐσει»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter