Αυτό ήταν το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα μέχρι τη φωτιά του 2019 που άφησε γιαπί η Νέα Δημοκρατία (Photos)

Αυτό ήταν το κέντρο τηλεδιοίκησης στη Λάρισα μέχρι τη φωτιά του 2019 που άφησε γιαπί η Νέα Δημοκρατία (Photos)

Την ώρα που η κυβέρνηση Μητσοτάκη παίζει με τις λέξεις παρουσιάζοντας τον πίνακα τοπικού χειρισμού ως σύστημα «τηλεδιοίκησης» στη Λάρισα, υποστηρίζοντας ότι ήταν σε λειτουργία ακόμη και λίγο πριν το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, έρχονται στο φως φωτογραφίες από το «Κέντρο Ελέγχου Κυκλοφορίας Λάρισας» όπου αποδεικνύουν πως πραγματικά ήταν η τηλεδιοίκηση της Λάρισας μέχρι τη φωτιά του 2019.

Πλέον μπορεί να γίνει εύκολα αντιληπτό ότι ο πίνακας τοπικού ελέγχου, ο οποίος παρουσιάστηκε αρχικά ως «τηλεδιοίκηση» και στη συνέχεια ως «τοπική τηλεδιοίκηση» παραμένει πίνακας τοπικού ελέγχου του σιδηροδρομικού σταθμού της Λάρισας, με κάλυψη σχεδόν 8χλμ. Η τηλεδιοίκηση κάλυπτε όλο το σιδηροδρομικό δίκτυο από το Πλατύ μέχρι τον Δομοκό, σε απόσταση περίπου 170-175χλμ κι αν ήταν σε λειτουργία δεν θα συνέβαινε ποτέ το τραγικό δυστύχημα στα Τέμπη.

Υπενθυμίζεται ότι τη Δευτέρα, η «γαλάζια» προπαγάνδα έπιασε δουλειά αρχικά με τους Γιώργο Γεραπετρίτη και Κώστα Αχ. Καραμανλή οι οποίοι περιέγραφαν στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας της Βουλής την τηλεδιοίκηση στη Λάρισα ως… λειτουργική από το 2022, και επέμεναν πως λειτουργούσε μέχρι και μία ώρα πριν από το δυστύχημα. Την ίδια στιγμή, από την πλευρά του, ο παραιτηθείς υπουργός, Κώστας Αχ. Καραμανλής σε μία προσπάθεια να διασκεδάσει τις εντυπώσεις έδειξε την ακόλουθη φωτογραφία για το πώς ήταν το 2019.

Την ώρα που οι υπουργοί του Κυριάκου Μητσοτάκη διαρρήγνυαν τα ιμάτια τους στη Βουλή, ο Αλέξης Τσίπρας αποκάλυπτε τον κυβερνητικό εμπαιγμό καθώς μετέβη στο Κέντρο Τηλεδιοίκησης της Λάρισας, όπου αντίκρισε ένα… γιαπί.

Διαβάστε επίσης: Δίχως τέλος η «γαλάζια» προπαγάνδα για τα Τέμπη: Η αυτοψία Τσίπρα αποκάλυψε τον κυβερνητικό εμπαιγμό (Photos)

Διαβάστε επίσης: Εργαζόμενος στο σταθμαρχείο Λάρισας γκρέμισε το αφήγημα της κυβέρνησης παρουσία του υφυπουργού Παπαδόπουλου (Video)

Παράλληλα, είδαμε και σε ζωντανή σύνδεση την εκκωφαντική διάψευση του υφυπουργού Παπαδόπουλου, ο οποίος έτρεξε ως τη Λάρισα για να εξυπηρετήσει το κυβερνητικό αφήγημα για να καλυφθούν οι εγκληματικές ευθύνες της κυβέρνησης, ωστόσο εργαζόμενος στον σταθμό τον «άδειασε» ξεκαθαρίζοντας πως δεν υπάρχει τηλεδιοίκηση, αλλά ένα τοπικό σύστημα ελέγχου.

Διαβάστε επίσης:

ΣΥΡΙΖΑ: Παίζουν με τις λέξεις, βαφτίζουν «τηλεδιοίκηση» έναν τοπικό πίνακα σταθμάρχη


«Κωλοτούμπα» Γεραπετρίτη στη Βουλή για το καμένο σύστημα τηλεδιοίκησης στη Λάρισα


Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter