Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από κακοδιαχείριση και αμέλεια» (Video)

Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Στέφανος Κασσελάκης – «Η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από κακοδιαχείριση και αμέλεια» (Video)
Ψηφοφορία για τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία Στέφανο Κασσελάκη, Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2023. (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISSI)

Στο Δημοτικό σχολείο Εκάλης βρέθηκε λίγα λεπτά πριν τις 12 της Κυριακής ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης προκειμένου να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

«Άκουσα νωρίτερα τον Πρωθυπουργό να λέει οτι είναι η ημέρα που Έλληνες επιλέγουν τους τοπικούς άρχοντές τους, πρέπει να αλλάξουμε την ορολογία οι Έλληνες πρέπει να επιλέξουν τους τοπικούς υπηρέτες τους, με καθαρά χέρια, χωρίς αλαζονεία και με διαφάνεια. Να έρθουν όλοι στις κάλπες και να στείλουν μήνυμα. Σήμερα είναι γιορτή της δημοκρατίας», τόνισε ο κ. Κασσελάκης, αφού άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα και συμπλήρωσε: «Σήμερα καλώ τους Έλληνες και ειδικά τους νέους και τις νέες μας να έρθουν στις κάλπες και να στείλουν ένα μικρό μήνυμα: ότι η Ελλάδα δικαιούται καλύτερη μοίρα από κακοδιαχείριση, από αμέλεια και πάνω απ’ όλα από την σπατάλη που χρεοκοπεί τη χώρα στο μακροπρόθεσμο. Το είδαμε και στη Θεσσαλία, το βλέπουμε σε όλη την αλυσίδα του μπλε κράτους. Σήμερα είναι η γιορτή της αυτοδιοίκησης, αλλά πάνω απ’ όλα πρέπει να ψηφίσουν για ένα πιο δίκαιο κράτος στην άμεση ζωή τους που είναι η αυτοδιοίκηση. Έχετε ακόμα χρόνο πηγαίνετε και ψηφίστε». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter